TGIF

Godkväll allesammans ;D Nu har jag äntligen kommit "hem". Fast just för tillfället är jag hos Linnea och Stoffe ;D Vi ska ut på wickan idag tänkte vi, Backyard Babies! De bjussar på sprit, så vi måste åka hem med mammas bil som jag lånat och så sätter vi oss där istället! Ska bli kul :) Tågresan gick bra, så drygt och åka själv bara. Men tur att det går så fort =) Man märker att man är hemma igen när man åker buss. Sån skillnad. I götebrog är busschauförrerna dryga, opersonliga, bittra mm. Här sitter dom och sjunger med i låtar, spelar heliga cityradion och har hundar med sig ;D Så skönt med lite personlighet! 
 
Enough for today, nu åker vi snart =) Trevlig kväll! Kiss&Love Lina! ♥

Do what you like, do what you feel

Heeeeej. Sitter och tittar på Du är vad du äter.. samtidigt som jag själv sitter och äter godis. Brabra, ska nog lägga upp de där chokladbitarna i ett skåp tror jag. Haha, den här gången är det självaste "programprataren" som är med. Han som komenterar i Du är vad du äter alltså. Lite ironiskt och roligt tycker jag :D "Du, just du, borde veta bättre" 

 

Idag har sanna och jag suttit lite med vår labrapport, tråkigt tråkigt med labrapport men.. :) sen drog vi iväg och tränade på sportlife, bodyjam igen. Så roligt =) Efter det mötte jag upp Rasmus + katten på centralen. En kille stannade till när rasmus var inne en snabbis på pressbyrån, ville titta på molly och berättade för mig hur söt hon var, haha hans tjej skämdes lite tror jag. Alltså det var bara en "vanlig" kille, ingen skummis direkt men :P trodde sånt bara gällde hundar. Tyckte jag var lite roligt ;D Iallafall så har Rasmus åkt hem till Svartå nu. Tråkigt och sova här alldeles själv :/ Varken ha Rasmus eller Molly hemma. Men får se dom imorrn igen! Har städat och gjort heeeelt skinande rent i badrummet ikväll nu. Blir så trött på all kattsand som ligger och skräpar i hörnen hela tiden. 

 

Ajaaa, ska sätta mig och läsa en stund nu och ta en kopp te. Gott! Kiss&Love Lina! ♥


torsdag

Gooood morgon! Idag tog jag sovmorgon, gick inte upp förrän kvart över åtta(!) ;) Annars brukar jag alltid försöka gå upp typ sju, halv åtta. Varför? Vet inte, skönt att komma upp i tid och sitta och äta frukost, sitta lite vid datorn, kolla på vakna med the voice.. precis som jag gör nu :) Rasmus har precis gått till skolan så är helt själv hemma. Med goa molly förstås :) Trist bara att det reeeegnar. Ne nu kommer molly smygandes och vill gosa lite med mig ;D 

 

Kiss&Love Lina! ♥


Så himla tråkigt väder

Heej. Sitter för tillfället hemma och tar det en smula lugnt. Ska snart ut på en powerwalk hade jag tänkt.  Orkar inte åka in till gymmet idag, det tar sån himla tid. Man blir alltid borta runt två timmar när man ska iväg, träna/pass sen duscha + att det tar en stund med bussen. Var ju iväg och tränade bodyjam igår och ska gå på det imorrn också så. Det är så himla roligt förresten! Bodyjam alltså. Man dansar, det är inte alls som aerobic, utan verkligen dans. Hiphop, old school, salsa.. lite blandat helt enkelt. Verkligen jättekul, testa det om ni får möjlighet! :) 

 

Annars idag har vi labbat, labben låg mellan 9-17 men tiden var väl tilltagen för vi vart färdiga mkt tidigare, runt tre, iaf sanna o jag. Jättemysig lab, skulle få bakterier att växa. Man riktigt känner hur det kryper i kroppen på en. Förra veckan fick vi ta prov på nåt smutsigt föremål och sedan ett efter desinfektion, just för att man skulle se hur rent det blir efter. Så vi valde en toalettsits och vi fick titta på bakterieodlingen idag och fyyy. Man blir alldeles äcklad. Vad mycket bakterier det är överallt. Tänk alla handtag och dörrar man tar i hela tiden, speciellt på offentliga ställen. Inte fräscht alltså. Usch nej nu släpper jag det. 

 

Imorrn åker Rasmus och Molly till Svartå, runt sex tror jag. Jag kan inte åka förrän på fredag, åker kl två. Oh vi får reda på vår tenta som vi gjorde förra måndagen då också. Får se hur det går. Har en känsla av att det kanske inte gick så bra.. men det märks :) Tror det kommer bli en lite smått hektisk helg. Åka fram och tillbaka :) Men det gör inget, den här helgen är jag hemma för Rasmus skull! Får se om jag kanske hinner hälsa på brorsan en sväng, så man får träffa lancelot! :)

 

Ne, powerwalk var det väl jag sa eller? 

Kiss&Love Lina! ♥

 


Jag har förätit mig

Mmm gött, har precis tryckt i mig en halv semla. Man mår ju underbart. Nåja, tryckt och tryckt, satt väl och mumsade på den i en kvart eller nåt. Tur att vi delade på en. Dock köpte jag två st så det finns ju en kvar = kvällsmat/frukost ;) 

 

Well well, skolan gick bra, satt bara och diskuterade lite och sen hem. Kollat på Andra avenyn (svts hemsida), chillat lite, läst lite, lagat rödspätta och mos till dinner. Så himla gott och jag är superbäst på det. 

 

 

 

 

Kiss&Love Lina! ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Semledagen

Goomorron Gomorron i morgonsoffan. Solklart väder idag! And i'm on my way to school. Går mellan 10-12.30. Skönt, sen blire hem, läsa lite, kanske ta en fika för idag är det nämligen fettisdagen :) Sen ikväll ska jag träna bort den :P Bokat en reservplats på bodyjamen så får se om jag får den. Annars springer jag lite eller nåt =) 

 

"God morgon Rasmus. Vet du vad det är för dag idag?"

"Neej, vad för nån?" 

"Din dag Rasmus, fettisdagen" :D 

Älskar dig Rasmus, du är det bästaste, finaste som finns =)

 

Kiss&Love Lina! ♥


Alexander Rybak - Fairytale

Heej. Idag har jag haft en ledig dag, eller en fritt-arbete-med-gruppövningsfårgor-dag. Så jag började dagen med att läsa igenom så mkt jag orkade av kompendierna vi har haft genomgångar på och sammafatta dom + läste lite i boken. Sen satte jag mig och funderade lite över de där frågorna. Har nån slags genomgång på dom imorrn antar jag. När jag inte orkade med detta längre så packade jag väskan och åkte in till gymmet. Härligt =) Tog en runda på stan också, som sagt så fyller ju min älskade själsfrände Rasmus år nästa måndag så jag hittade en liten present till honom =) Hoppas att han blir glad över den. 

 

För övrigt sitter jag och lyssnar på när han är tokförbannad över våran skrivare. Han försöker scanna in nåt och det fungerar tydligen fanihelvetejävlaskitockså inte ;) Men det är lugnt, så kan jag också låta ibland. Var nere i källaren nyss och gjorde ordning och reda på alla skor där nere (vilket jag dock skulle ha gjort för flera veckor sedan men aldrig gjorde). Nehmen aja, ska ta och.. göra annat =) 

Kiss&Love Lina! ♥


Heeerlig dag

HEJ. Ikväll är en heeerlig kväll. Härlig alltså. Rasmus och jag tog en promenad förut i det härliga vädret som faktist infinner sig här i göteborg. Man kan inte tro att det TOKsnöade igårkväll direkt.. förutom att man ser att det ligger snö på backen :P Men det har verkligen varit en jättefin dag här. Igår åkte Anna hem, lika tråkigt som alltid när man följer nån till centralen..  Men vi kommer ju hem nästa helg igen så. För då fyller Rasmus år! :D 

 

Haha sitter fortfaranade och småfnissar lite åt när vi spelade Alias i fredags.. Fantomen..  :D Annars idag har vi inte gjort så mkt, tog en härlig sovmorgon, god frukost, pussades lite sen satte vi oss och pluggade på varsin sida av sängen typ :P  Efter promenaden var jag så trött att jag nästan vinglade fram i korridoren hem till oss och så fort jackan och skorna åkt av så kröp jag till sängen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LETS DANCE

 

Det här roar vi oss med när vi har tråkigt ;D 

 

Nej nu ska vi dammsuga. Byebye vänner! 

 

Kiss&Love Lina! 


never ending story

Goooomoorron. Allt bra? Här är det finfint. Anna och jag sitter och äter frukost och snackar och skrattar om gårdagen ;D Vi var ute igår. Kvällen började med att vi gjorde tacopaj och drack lite vin. Sen kom alex hit och vi satt och spelade Alias, haha rätt kul! Sen drog anna och jag in till stan och mötte upp sofia, vidare till chez amis. Där vare riktigt trevligt, lagomt med folk =) Hamnade vid ett bord med massa roliga killar som flörtade med anna o sofia hela kvällen :P Rasmus och Alex droppade in där en stund men de stannade inte så länge. Vi hamnade iaf till slut på Bryggeriet. Igen :P Där var det också några killar som hängde efter dom hela kvällen, haha. "Men har ni druckit upp nu så vi kan dansa" Anna och Sofia i kör: "Neeeeej". Dom var knepiga :P

  

 

Annars igår var vi på stan och så. Hittade snyyggaste, tuffaste klänningen någonsin. Tänk er Lets dance. Där har ni det. Så ser den ut. Nemen seriöst den är skittuff. Knallblå/ljusblå och fuull med paljetter ;D Hittade den på Beyond retro inne på Topshop.

 

Torsdagskvällen ägnade vi hela kvällen åt att försöka få i Molly en avmaskningstablett. Innan det betedde hon sig jättekonstigt ett par dagar. Jamade heela tiden och åmade sig på golvet och tryckte ner kroppen på ett jättekonstigt sätt. Så vi förstog att det var nåt och vi visste ju att vi inte hade gett henne några avmaskn tabl. Usch man känner sig så hemsk när man håller i henne och liksom får tvinga i henne. Det gick inte, hon spottade bara ut den hela tiden och skrek av rädsla. Hemskt. Sen kom vi på att hon gillar gullbrandsost ;D Tjocka lilla gumman, haha så vi tryckte ner den i en bit och den gick hon faktist på. Vi provade med fisk och allt annat vi kunde komma på men när det kom till osten så gick det äntligen :P Och mkt riktigt det var mask, om ni förstår vad jag menar. Usch va äckligt men nu vet vi det iaf. Rätt skönt för då vet man att det inte är något annat. 

 

Nu ska vi göra oss iordning och åka in till stan och ta en fika tror jag =) Byebye! 

 

Kiss&Love Lina! ♥


Anna is in tha house

Heeeej. Sitter hemma och har besök av min sirra anna :D Hon kom igår och ska stanna tills på lördag tror jag. Så igår mötte jag upp henne på centralen precis efter skolan vid tolv. Då åkte vi hem hit och tog det lugnt och sen åkte vi in till stan en sväng. Sen åkte jag och rasmus till backaplan och handlade på cooop. Alltså, det var inte kul och speciellt inte rätt dag att storhandla på. Påsjäklen gick sönder när vi skulle gå på bussen och det var inte roligt kan jag säga :P haha. På kvällen tog anna och jag en promenad i eriksberg och det var så härligt =) 

 

Idag är jag tyvärr i skolan hela dagen. Slutar runt fyra tror jag. Anna sticker in till stan snart och jag sticker upp till skolan. Nu äre frulle, byebye! 

 

Kiss&Love Lina! ♥


Flowers for my darling

Govkäll. Sitter ihopkurad i ett täcke och bara chillar. Tentan imorse gick väl sådär. Hoppas det gick bra. Var iväg och tränade på gymmet förut och efter det tog jag en snabbis på stan =) Hittade en superbra sminkväska från makeup store som ska få hänga på väggen. Allt har bara varit en enda röra men nu minsann vart det snyggt och prydligt igen ;) Och jag har definitivt en klart gladare Rasmus på köpet :P Fick honom att se på ett avsnitt av andra avenyn förut också, haha, det var inte dåligt. Han brukar avsky när jag ska titta på det. Men det var nog bara för att han fick sushi ;D Då kände han nog att han fick offra sig. Imorrn ska vi testa nyöppnade Mexikanska restaurangen som precis har öppnat här i vårt hus. 

 

Aja ne nu ska jag hoppa tillbaka till sängen tror jag. Hoppas att det går nåt bra på tvn ikväll. Charterhjältar eller vad det heter (femman är på sen jag kollade vänner) är ju riktigt kasst måste jag säga. Man skäms ju av att titta på det där. Haha tänk att man beter sig sådär utomlands. Jag kommer ju ihåg vad kul vi tyckte det var när det var turkish night eller vad det nu hette i Turkiet. Haha! ;D fy. 

Kiss&Love Lina! ♥


I wanna grow old with you ♥

Heej! Haha i love mia & klara! Så himla roligt. "Vikke smö tösser". Helgen har varit heeelt superbra. I fredags var jag med Camilla till Kristinehamn. Var där och handlade lite och sen tog vi en promenad vid skärgårn i det fina vädret =) Kul och träffa henne igen och prata lite med henne.

 

På kvällen drog jag med mig anna, sofia och pau till linnea & stoffe =) Bea kom en stund sen också! Vi käkade tacos och satt och skrattade som vanligt. Sen åkte vi till Lisa och som vanligt så hamnade jag och linnea i badkaret ;D Sen drog vi till Wickan en snabbis. Men där var det inge vidare så vi var inte där så länge. Sen var de så himla snälla och skjutsade hem en trött och lite kalasig lina :P

 

På lördagen, allahjärtansdag ♥, så fyllde min kära syster 19 år! Grattis igen ;D Hon slaggade hos sofia, vilket varken jag eller mamma visste om så vi var lite oroliga men hade visst fått ett sms som inte kom fram förrän på morgonen där det stog att hon var där :P Tur det. När hon kom hem stog mamma och jag och sjöng för lilla anna för fulla munnar! Då vart hon så glad ;D Hon fick "sin" parfym av mig&rasmus som hon ville ha =) Senare på kvällen fick vi finbesök! Brorsan, Ida, Lancelot, mormor & morfar vill säga! Så det blev tacos ytterligare en gång. Eller sallad och köttfärs som vi fick förklara för mormor&morfar ;) Efter de hade åkt hem så gick jag och anna ner till bea och spela lite spel med dom =)

 

Och idag skjutsade mamma ner mig till laxå och jag tog tåget hem. Blev en gratisresa igen. Inget plankning alltså utan det var fel på handdatorn. Gjorde ju inte mig nåt ;) Rasmus mötte upp mig på stationen och sen dess har vi bara myst hemma! Tagit igen helgen =) Har såklart försökt plugga så mkt jag kunnat också. Har tenta imorrn. Får se hur det går. Känns väl sådär.. hoppas att det går bra. Ska ta mig en sista titt nu på sammanfattningar som jag gjort.

 

Kiss&Love Lina! ♥

   


Nej du är inte tillräckligt fin än, det här tar många timmar vetu!

Heej! Allt bra? Själv vaknade jag kl sex imorse av att det var en liten Lancelot som som viskade med mamma inne i sovrummet. Jag sov jag på soffan. Så jag gick in och så myste vi alla tre där inne en stund sen ville han upp och leka doktor.. eller frisör.. eller kolla på pocahontas. Så det fick bli pocahontas, det var det enda jag orkade med :P Igår lekte vi frisör. Haha han rotade fram alla annas krämer och hårsprayer och allt vad han kunde hitta och så radade han upp dem på mammas säng. Mamma vart så fin så ;) 
 
Fick följa han till dagis imorse och sen gick jag ner till mormor o morfar och fick frukost där nere =) satt där och pratade i några timmar. Och nu sitter jag här =) Ska sätta mig och läsa lite nu igen och sen ska ringa camilla och se om hon är redo för den där promenaden vi pratade om! 
 
Byebye! Kiss&Love Lina!

guns n' roses

Heej. Mitt i plugget fann jag mig en liten tid att sätta mig framför mammas dator och kika lite på internet. Just nu känner jag att det är så fruktansvärt tråkigt att sitta och läsa allt och repetera och blablabla.. vill bara göra tentan nu. Har läst långt ifrån allt i boken men ändå, har skummat igenom det mesta. Vill som sagt bara göra tentan och så får det gå som det går.. men ändå känner jag att jag måste läsa meeer. Så jag ska ta och göra det =) Det är rätt så intressant så. 
 
Annars idag har jag inte gjort mkt, mamma är på jobbet och anna tränar upp balansen och står och "cchuuuchuuccchu" (bodycombat). Har tvättat lite åt mamma, nåt som jag för övrigt tycker är väldigt rogivande och skönt. Vika lakan och para ihop strumpor ;D haha. Kommer ihåg när jag var liten, mamma brukade alltid ropa på mig och fråga om jag kunde hjälpa henne och vika tvätt. Tyckte tydligen om det även då =) Så stog vi där på varsin sida om dubbelsängen och slängde lakan till varandra. Det var kul kommer jag ihåg ;D 
 
Imorrn bestämde vi (jag o linnea) oss för att hitta på nåt kul. Och vad det betyder får vi se imorrn ;D Vi har köpt hem vin&cider iaf så kul ska vi nog ha! haha ;D Känner att jag behöver ha lite roligt i helgen. Och roligt det är verkligen nåt man har ihop med linnea och stoffe =) 
 
Byebye, tillbaka till plugget. Kiss&Love Lina! ♥

Dette är inge hitte på!

Gokväll! Nu är jag i Degerfors igen. Skönt och vara här. Kom till laxå vid tolv och där väntade pappa vid perrongen :) Sen åkte vi hem och käkade mat och drack kaffe och bara myste =) Sen åkte jag in till Karlskoga och träffade linnea, oh min kära efterlängtade linnea =) så roligt och träffa henne igen! Vi fikade och gick runt på stan lite. Sen kom anna och ville åka med mig hem! ;D Sen dess har vi inte gjort så mkt, tagit promenader och så. Bara varit :) Och kollat på Topmodel finalee förstås. Jag tyckte Analeigh skulle ha vunnit.. men men :) 
 
Nu ska jag gå tillbaks till min mammi och anni! 
 
Kiss&Love Lina!

byebyemissamericanpie

Heej. Sitter och kollar på Såld på hus på tv4+. De är och tittar på en lägenhet i gbg på linné. Tänk om man kunde få bo där. Vore inte fel. Annars idag har jag inte gjort så mkt. Hade lab imorse så det var upp med tuppen som gällde. Kan bara säga att det var inte en själ som var pigg idag. Haha, alla var jättetrötta. Sen var det föreläsning och sen var det hem och göra labrapport som gällde. :( men det gick bra, det vart väl inte den bästa kanske :P

 

Imorrn åker jag till Degerfors! Ska bli skönt. Hade inte alls tänkt att åka hem men så tog jag mig en funderare och bestämde mig faktist för att göra de. Har inläsningdagar nu, tenta på måndag. Så vad jag kommer göra i Degerfors är väl att plugga men, kan lika gärna göra det där än här hemma =)  Så får jag vara hemma när Anna fyller också! Dock missar jag spendera allahjärtansdag med rasmus, men det gör inget säger han :) vi har våra andra dagar! Jag längtar till våran förlovningsdag, då ska vi göra nåt kul!  

 

Nu ska jag packa en väska! 

Kiss&Love Lina! ♥


Do you want a cup of tea darling?

Heej! Idag är det allt bra snorigt. Riktigt förkyld. Men men det är lite mysigt för då får man halvligga i sängen och dricka te hela dagen typ ;D Fast jag har allt gjort lite annat också än att bara ligga i sängen hela dagen. Tvättat och städat lite. Har även legat och läst en hel del, det är bra. Ska fortsätta med det nu. 

 

Igår hände det inte så mkt, vi var och handlade och satt och kollade lite på schlaaaagern :) Men det var inge vidare tyckte jag så jag hörde med Lena om inte hon också hade rätt trist. Och tur hade jag, för det hade hon ;D Så vi ringde Rezarta och bestämde träff på avenyn och gick och satte oss på Evas Paley och drack lite kaffii! Satt väl där till tolv typ och bara pratade och hade det bra! 

 

Ne som sagt nu ska jag hoppa ner i sängen igen och läsa lite. Kiss&Love Lina! ♥


Oh hot damn, this is my jam

Jag vill ha sommar! Tänk bruna been, solglasögon, roadtrip till smögen med nervevade rutor, doften av grillat, sandaler, sol, åka båt, ligga på en strand.. alltså listan kan göras lång för allt underbart som sommaren för med sig. Men vi får vänta ett tag till. Men det ska verkligen bli skönt. Jag längtar så tills solen tittar fram på riktigt och den här värmen kommer. Dock är ju inte sommrarna här i Sverige riktigt så fina som man kanske önskar men. Var det inte finare sommrar för några år sen? Och även vintrarna? Eller så är det som pappa sa till mig. Jag frågade honom om det inte snöade oftare för några år sedan, alltså när jag var liten, sa att jag jämt tyckte det var så man kunde åka skidor och leka i snön. Då sa han "Naae det var det egentligen inte, det är nog bara så att ni bara kommer ihåg dom dagarna det var snö ute". Så kanske det är. Haha, jag vet inte. To sum up, jag längtar tills solen kommer :) 

 

Idag vaknade både jag och rasmus vid sju, det sög. Hade faktist tänkt sova ut lite längre iaf. Rasmus ska åka upp till crisse och plugga hela dagen och det är bra för då får jag också lite lugn och ro och kan sätta mig och läsa och plugga lite. Sen tror jag att jag ska åka in till gymmet en timme. Så att, vi hörs! 

 

Kiss&Love Lina! ♥


Jag gör så gott det går

Godkväll! Allt fint? Här är humöret strålande! Har precis kommit hem, har inte varit hemma nåt sen tidigt imorse. I skolan var det superskönt, hade "lab" fast det var ingen lab utan vi gjorde uppgifter på datorn, fick sitta och titta på olika molekylbilder av aminosyror och nukleotider mm. Det var soft. Tog typ en timma fast det var utsatt föt tre timmar kanske. Efter det satt vi bara och chillade och pratade massa skit, sånt man ska göra en fredag ;D Sen var det en föreläsning och sen drog vi till stan och kollade runt lite. Åt buffe på ett ställe inne på nordstan. Sen skildes vi åt och nu är jag hemma :) Rasmus och jag ska ta varsitt glas vin och sen bara ta det lugnt ikväll. Tänkte nämligen spendera resten av helgen till och plugga. 

 

Trevlig kväll! 

Kiss&Love Lina! ♥


Cee-Pee Bernadotte

Gomorron! Här är det slaskig snö och jag blir alltmer vän med min nya dator. Ska strax kila iväg till skolan! ByeBye! 

  

Kiss&Love Lina ♥

 


Det blir inte alltid som man tänkt sig..

Sitter på min nya dator. Vi är fortfarande inte vänner.. men vi bygger på det. Har verkligen krånglat och bytt grejer tillräckligt nu så nu hoppas jag verkligen att det är bra så. Nu får hon inga fler skönhetsoperationer ;D Håller tummen för det iaf. Verkligen världens snällaste säljare iaf. Där hade jag tur. Som Rasmus sa igår; "Snålheten bedrar visheten", sant så sant :P 

 

För övrigt idag så har jag inte gjort mkt, städat och pluggat. Vilka roliga vardagar jag haft de senaste dagarna. Inte gjort nåt kul alls. Tränat, det var väl det enda typ :P Blir så ibland. 

 

Kiss&Love Lina! ♥ 


Allt jag tar på går sönder

Heej. 

Det är sant. Allt jag tar på går sönder. Lovar. Hatar datorer. Fattar inte. Jäkla dator. Kan inget gå smidigt? Hatar allt som går att stoppa in i väggen eller går på batteri. Har jag sagt att jag hatar datorer? 

 

Ne skämt å sido, men alltså.. varför ska allt krångla för? Jag köpte en dator, visserligen begagnad men den är som ny, typ. Killen var seriös och fick prova den innan och rasmus var med och kollade så allt var okej med hårddisken och blablabla. Jag köpte den, helnöjd verkligen, kom hem, hade på den i 15 min och DEDEDE så stog det hardware error nånting, the hardware has halted mm. Fatta vad trött jag blir :S Som tur är har jag Rasmus som fixar så den går igång igen men sen efter bara nån minut så blir det så igen. Detta är inte bra. Har ringt killen jag köpte den av. Han satt på möte och skulle ringa snart. Får se hur det blir. Men nu funkar den iaf och har gjort i typ en timma, JEEJ. 

 

Jaja, nog om det :) Var så himla arg bara. Annars idag så har det inte hänt så mkt. Naae inget spännande direkt att förtälja :P Passet igår var superkul, synd bara att jag kände mig som en elefant ;D Haha nehdå! Lite dålig balans och rytmik bara ;D 

 Nu ska jag dricka te och vänta på att han ringer.

 

Byebye / En tjurig Lina


Another day in paradise

Heej.
Sitter här med MysMolly i knät och tar det lugnt en stund. Har sån huvudvärk :S Idag har jag varit i skolan som vanligt, åkte upp typ kl 11. Imorse var jag ute och sprang en runda, skulle inte gjort det känner jag. Det var för kallt för det, känner i halsen nu att det inte var så smart. Men men det var skönt iaf, jobbigt bara att det är så mkt folk och bilar/bussar som rör sig här ute på morgonen. Jag vill helst springa ifred. Jaja. Ska iväg på ett pass sen på sportlife med Sanna, bodyjam blire. Ska bli kul :) Hoppas bara att huvudvärken försvinner. 
 
Vill så gärna "åka hem" nån helg. Saknar mamma, anna, pappa och alla andra.. Anna fyller ju år snart dessutom, på alla hjärtansdag ;D Fast den helgen blir det nog tyvärr inte att jag kommer hem, har tenta på måndagen efter helgen. Annars hade det passat att åka då, hade kunnat åka på torsdagen redan för det är inläsningsdag på fredagen, men det känner jag att jag behöver. Skulle jag åka hem skulle jag inte plugga nåt, det vet jag. 
 
Sen fyller ju Rasmus 20 år snart också! Vi satsar nog på att åka hem då nån helg istället, i mars. Jag har fortfarande inte kommit på nåt kul att köpa till honom. Funderar på en resa nånstans :) typ en weekend. Jag funderar och funderar :) Vill inte avslöja för mkt ifall att du läser, men att jag funderar på en resa det vet du redan ;D Det skulle vara kul! 
 
 
Denna bild är Rasmus i ett nötskal. 
"Allt går att lösa med lite tejp Lina" 
Här tejpar han ihop sin gamla (jag
menar verkligen gamla) mobil. 
Haha du är mitt hjärta! ♥
 
Kiss&Love Lina! 

söndag

Heeei!
Va kallt det är idag. Nu tror ni väl att jag jämt fryser, ooch det är nog sant :P Jag fryyyser. Imorse gick jag upp med tuppen, alltså kl sju och slängde in lite tvätt. Solen började lysa och jag kände för att testa mig på en joggingtur och det gick bra. Har ju haft så ont ett tag och jag trodde knappt att jag kunde springa utan att få ont men det gick rätt bra faktist. Vist fick jag lite ont i slutet men det var nog mest vanligt "håll" tror jag. Hoppas det iaf, vill verkligen bli helt bra nu :) 
Sen åkte jag och rasmus ut till IKEA och handlade lite. Och nu inget spec, rasmus sitter på skolan och pluggar. Jag ska sätta mig en stund nu och läsa tror jag innan han kommer hem. Sen ska jag gå ner i källaren och städa iordning på alla våra skor, vi köpte en sån där som man kan hänga upp på en stång, med massa fack i som man kan stoppa in skor i. Order order! :) Kanske man hittar några skor som man har glömt bort att man har? ;D 
 
Igår fick vi besök av Rasmus föräldrar och två av hans syskonbarn! Roligt och få lite besök ;D Vi fikade och satt och pratade. Synd att jag inte hann och åka till trollhättan för linnea och stoffe var ju däär. hade så gärna velat träffa dom :( Men vi får ses när jag kommer hem snart nån helg! Och sen får ni komma ner hit också och stanna över en helg som sagt :) 
 
Nee, vi hörs, byebye! 
 
Kiss&Love Lina! ♥ 

RSS 2.0