En mammahelg ♥

Hellu. Så underbar helg jag har haft. Min mamma har som sagt varit här och vi har haft det så mysigt exakt varenda sekund =) Fint väder hela tiden, som alla andra också har haft =) 

 

Vi har hunnit med massor! I fredags mötte jag upp henne i stan och vi åkte hem till mig. Tanken var att vi skulle gå ut på kvällen och käka och hitta på nåt riktigt kul men både hon och jag var trötta så vi stannade hemma hos mig. Gjorde lite tacos och sen tog en långpromenad längs Eriksberg och pratade om alla mellan himmel och jord. 

 

I lördags tog vi båten över till stan och gick runt på stan i flera timmar och så gick vi till Trädgårdsföreningen. Alltså så himla fint där inne. Värt och se. Både mamma och jag älskar blommor dessutom =) Sen åkte vi hem och gjorde oss iordning lite och åkte in till Liseberg sen, vann stjärnvinsten på ett Centerhjul, haha, och vi som skulle ut och äta sen. Jaja det fick gå, stolta var vi ju iaf, men lite pinsamt förstås :P Åt på samma restaurang som vi var på när mamma var här i höstas då hon fyllde 50. 

 

Och idag så var det ju passande Morsdag =) Vi gjorde oss fina igen och åkte in till stan igen. Idag har vi mest bara strosat runt, jag har visat henne Göteborg typ =) Råkade ta en buss som gick runt halva Göteborg för att komma till Linné, fikade i Haga och bara gått runt mest. Käkade lunch på ett jättemysigt ställe och kollat secondhandbutiker osv. Sen åkte vi paddan också =) Och nu har hon åkt hem =/ 

 

Men det har varit en supermysig mammahelg =) 

 

Min mamma på båten =) 

 

Jag inne på Trädgårdsföreningen, i växthusen där det minst sagt var en tropisk värme

 

 

Min fina mamma =)

 

Kolla blommorna liksom, så vackert. 

 

Dom här tog jag med mig i sängen, hih =) 

 

Så här kan det bli om man åker Paddan under låga broar =) Då får man sätta sig på golvet! 

 

 

Älskar dig mamma =) 

 

Kiss&Love Lina! ♥


Studenten? Redan?

Heej. Sitter just nu och käkar torsk och potatis (underbart gott) samtidigt som jag lyssnar på när massa ungdomar ropar och tjoar här nere. Gymnasierna här ute tar studenten idag, vissa tog igår. Vet inte om alla i Göteborg tar denna vecka, känns väldigt tidigt, men nästa kan jag tänka mig. Härligt och lyssna på iaf ;) Glada utrop. Får mig förstås att tänka tillbaka,  med ett glädje på läpparna. Åh massa som åker runt på studentflak, va roligt det ser ut :)

 

Imorrn gästas vi av min MAMMA :) Ska bli så kul att hon kommer hit. Och fint väder verkar det bli också. Perfa. 

 

Annars idag så har jag varit till skolan en sväng, hade en redovisning/diskussion om egenvården. Rätt så bra fakitst. Sen tänkte jag sätta mig lite snart och läsa och gå igenom lite anteckningar. Köpte en ny foundation förut på kicks, en från Kanebo, rätt dyr men jag tror att det är väl spenderade pengar. I och med att jag har sån speciellt hud (svår,, väldigt torr och röd oftast) så behöver jag nån som är riktigt bra och denna verkade vara super. Det var en jättesöt tjej där som hjälpte mig och den känns verkligen jättebra. Har även fått för mig att jag ska baka ikväll, kärleksrutor tänkte jag. Samtidigt som jag städar hela lägenheten (mamma kommer ju imorrn, måste bli skinande rent!), tvättar, syr upp ett par gardiner och eventueeellt tvätta fönster. Men det kommer antagligen inte bli av har jag en känsla av. 

 

Nu ska jag ge katten resten av fisken och sen sätta mig och läsa lite. Sen bort och handla mörk choklad och kokos som behövs till kakan :) 

 

 

Kiss&Love Lina! 


Vissa dagar kan jag sakna tryggheten från gamla dagar

Hej. Åh, lite trött på min dator eller? Ååh. Nu krånglar den igen. Men den har faktist inte gjort det iofs sen jag köpte den, men nu gör den. Trött jag blir. Aja den funkar iaf, så håller på och flyttar över alla bilder och tjohejsan till ett usb. Sist en dator kraschade så förlorade vi allt =/ Massa bilder försvann och det är riktigt tråkigt. Vill inte att det ska hända igen.
 
Aja, för övrigt är det fine här. Har varit i skolan osv som vanligt och grejat lite. Har varit "på jobbet" och ändrat lite i sommarschemat, fick lite mer tider, det är bra. Är ändå ledig ganska mycket och det är skönt det också. Som det ser ut nu så är jag ledig i två veckor i streck, och sen en vecka drygt lite längre fram innan skolan börjar. Det är skönt och få vara ledig lite längre än bara 2-3 dagar, så man kan hitta på nåt =) Oh inser nu dessutom att jag missade dagen Desperate Housewives. Bara för jag stannade kvar hos Alex juuu. Dom sitter där och "firar" sin avklarade tenta idag som dom hade idag, Alex, Crisse och Rasmus alltså. Jag gick därifrån med en flaska citron. Blev även lovad kaviar och ägg men det skulle vi ta nån annan dag. Haha =) Jag firar inte idag för jag fick reda på mitt tentaresultat på förra tentan och dessvärre så kuggade jag. Crap, men det visste jag. Men men bara bita ihop och se till och klara omtentan och först och främst denna tenta jag pluggar till nu.
 
Ska lägga mig och läsa lite nu, sooo godnight.
 


 
KIss&Love Lina!

Söndagsparty hos Lina

Godkväll. Sitter och funderar lite på om jag ska ta en kvällspromenad innan jag hoppar i sängen sen.. meeen, är lite för trött för det tror jag så jag hoppar nog den. Har ändå vart ute hela dagen typ. Imorse lyfte jag faktist på röven och tog mig till gymmet i Backaplan. Tråkigt och gymma själv men tack vare att det är så fint och fräscht där borta så känns det rätt kul och gå dit. Cyklade dit, sen körde nåt intervallpass på en crosstrainer och sen sprang jag så länge jag orkade. Röd som en tomat satte jag mig i bastun med en kall flaska vatten och njöt. Sen hem i regnet. 

 

Efter detta så ville Rasmus ha med mig ut och åka på vespan, haha, så vi drog ut och körde runt lite på den. Alltså vi var tydligen tvugna och köra runt på den för att "köra in den" typ, och dels för att ladda upp batteriet. Jag såg ut som en liten tönt som åkte runt på en grusplan i max 15 km/h. Runt, runt, runt. Men vi får ju inte köra nån annanstans, den är oförsäkrad. 

 

Snackade lite skit med bästa Linnea förut. Saknar dig så. Kan inte du också flytta ner hit till Göteborg? Hihi. Så härlig och ärlig, otroligt genomsnäll. 

 

Här har ni lilla tönten. 

 

Så här tvättar man en katt. Man lurar henne lite. Hon älskar att dricka vatten ur kranen. 

 

Kiss&Love Lina! ♥


Cut the crap

Today. Har pressat i solen (nae inte riktigt kanske utan mer somnat i solen), köpt en ursöt klänning (zara is the shit), varit i Slottskogen igen (det var där solen fanns), cyklat runt halva Göteborg, färgat håret, sippat på ett glas bubbel + vindruvor framför Robinson och Hundtricket, busringt på grannens dörr som har fest (dock inte jag utan det var förstås Rasmus men jag stog redo med dörren öppen och katten sprang ut = lyckat, men vi hann), myst med kittikattie. Gick även upp kl 7 imorse (hade bokat studierummet) och satte mig och pluggade, samtidigt som jag tvättade. Effektiva Lina. 

 

 

Tack för en solig dag! 

 

Kiss&Love Lina! ♥


Örjan Lax

 
Haha så himla skön. 
Ska gå ner till Rasmus och Alex som sitter på Chalmers och plugga lite.
Sen blir det pizza på Pizzera Bella. Göteborgs godaste pizza, hittills. 
 
Kiss&Love Lina! ♥

BFF

My best friend forever
♥ 
 
 
 
 
Oftast är det jättekul att bo här i Göteborg.. men ibland så.. blir det lite ensamt.
Längtar tills min syster kommer ner hit. Det kommer bli så grymt mycket roligare här då, det är jag övertygad om. 
Anna och jag har det alltid bäst ihop :) 
Jag är självklart jätteglad för att jag har Rasmus och nya vänner men ibland så 
behövs en dos av gamla vänner och familj.

diiirty dancing

Godkväll. Riktigt najs väder idag alltså, trodde inte det. Så det blev en cykeltur till Slottskogen för mig och Rasmus idag. Så mysigt och fint :) Vi kikade på sälarna och åt glass i solen. Älskar Linné. Ååh, tänk om man kunde få bo på Linné. Så himla fint och allt finns verkligen där. Nära till allt, nästan. Gooosh vad jag vill bo där. 

 

 

 

Har pluggat lite nu ikväll men nu rör jag inte böckerna nåt mer. Nu ska jag kolla lite på Dirty Dancing 2. Åh jag älskar dansen i början. Han är hoooot. Och på klubben.. Dom är så snygga ;) Man blir så sugen på att rulla lite på höfterna på en het dansklubb. Fast 2:an är förstås inte bättre än 1:an. Jag gillar 2:an tror jag bara för de är på kuuuba y hablan espanõl. 

 

Kiss&Love Lina! ♥


A Lina like Leila

Har suttit i några dagar nu och tittat på avsnitt med Leila Lindholm på nätet. Ni vet, hon Leila bakar, Leilas jul mm. Och jag är fullkomligt förälskad i hennes personlighet. Lugn och harmonisk. Jag lovar att jag också kommer bli sån. Jag älskar att baka och att laga god mat. Fast å andra sidan är jag ju förstås ingen utbildad kock och kommer väl aldrig heller och bli det men jag lär mig. Jag älskar att lära mig, speciellt att baka. Jag bakade bröd igår, förstås inspirerad av Leila =) Dessutom tycker Rasmus att hon är Svergies snyggaste, förutom mig då säger han, och då lär ju han också gilla om jag blir "en Leila" ;D 

 

 

Denna bok fick jag av min syster när jag fyllde år sist, och jag har provat maaassor med gott =) Hoppas hon ger ut en till bok nån gång sen. Hon har två sen förut, tror jag ska köpa dom. Läste dessutom i hennes blogg att hon var gravid, ååh. Va mysigt. Min drömkvinna! Detta inlägg blev visst helt tillägnat Leila, haha =) 

 

Kiss&Love Lina! ♥


4 words - One of a kind

Desperate housewives är så grymt bra. Gråter alltid en liten skvätt och skrattar alltid lite grand till det. Nu ska jag se på Christine och hoppas på den där massagen som Rasmus har lovat mig i några dagar nu. Man kan ju alltid hoppas. Ska smöra lite. 

 

Kiss&Love Lina! ♥


From a higher ground

Godday Godday. Här mår vi bra (Jag = bra, Rasmus = bra, Mollygosan = bra). Har tvättat lite, pluggat lite (typ hela dagen och är ännu inte färdig för idag), ätit lite, slöat lite.. och lite till. Annars idag hade vi tänkt åka nånstans som vi aldrig varit på och ta en promenad eller nåt (Göteborg måste utforskas) men det börjar bli så sugit väder så jag tror att vi stannar hemma och tar den trippen en annan dag. Eller? Får se =) 

 

Vi älskar att se saker och ting från nya höjder. Eller hur? Alltid spännande, även för en katt ;) 

 

Kiss&Love Lina! ♥


I'm in love with a fairytale

Men se där ja! Norge vann ju! Jag visste det. Han var bäst helt enkelt =) 
 
Igår satt vi hemma hos Lena och kollade på Eurovison Songcontest, vi var vår egen lilla jury. Vi kollade faksit igenom alla bidrag, vilket jag inte trodde vi skulle göra, men sen drog vi vidare till Sticky Fingers. Helt ok! =) Hah det är så roligt med killar som inte fattar vinken att de ska gå. Annars igår så kollade vi på Göteborgsvarvet som gick här utanför. Gick ner en liten stund för och se om vi såg Rasmus syster som skulle springa, bland alla 50000 pers eller hur många det var men det gjorde vi förstås inte ;P Hann med en runda på stan igår också, hittade en stundetpresent till Anna =) Men idag blir det inget speciellt. 
 
 
Här är vinnaren tror jag, han var först här nere iaf.  
 
 
 
 
 
Kiss&Love Lina! ♥

Välkommen fredag

Varsågod. Kom hit bara. Fredag. Älskar fredagar, vem gör inte det? Fast jag tycker inte att det känns som fredag. Har suttit och kollat på några avsnitt av Tonårsliv på SVTs hemsida, ganska bra program.
 
Men shiit, redan 15 maj? Oj.. snart sommar. Tänker tillbaka på tiden då innan studenten. Allt var så bra, perfekt. Man hade allt framför sig. Studentresan, studenten (själva utspringet, champangefrukosten hemma hos linnea kl 6.30, vagnen, studentstatt på kvällen mm). Alla var så finklädda. Får man dessutom möjligheten att åka på en studentresa med sina klasskompisar och även kanske andra klasser så tycker jag verkligen att man ska göra det. Det är något jag alltid kommer komma ihåg som gryymt kul :) Och just det att man verkligen slutar skolan. För oavsett om man sen börjar universitet/högskola så är det en helt annan sak. Tycker iallafall jag.
 
Är avundsjuk på Anna och alla andra som har allt detta framför sig :) Ta vara på det.
 
Annars idag ska jag fortsätta plugga lite sen får jag se om jag drar mig inåt stan eller om jag nöjer mig med Eriksberg. Rasmus fick mitt busskort (han har bara ett som gäller på 16-bussen som man får köpa genom Chalmers) upp till Crisse. Om jag åker in till stan så cyklar jag dit. Meeen.. alltså det blåser så och jag måste cykla över bron. Kommer ihåg en annan gång jag cyklade där över - höll på och blåsa omkull! ;D Eh men jag får se. Ska bara handla lite så kan lika gärna bara åka hit bort till "vår affär".
 
Imorrn hade vi inte tänkt göra nåt speciellt men Lena skrev precis och frågade om jag inte ville med ut. Får se, ska kolla lite med Rasmus om det är ok eller om han vill hänga med. Så jag skulle tippa på att jag eller vi hänger med :) Annars imorrn är det Göteborgsvarvet här i Göteborg. De springer här utanför oss (de springer runt hela stan och över båda broarna = sjuukt långt) så ska nog kolla lite härifrån tror jag :) Kan ju sitta på balkongen. Blir det inte utgång så blir det väl säkert att vi kollar lite på ESC. Fastän jag inte är så mkt för det.
 
Yeye nu ska jag läsa lite nån timme eller nåt och sen ska jag åka och handla lite. Ska handla hem massa chips tror jag ;D
 
Kiss&Love Lina!

Torsdagskväll

Vad är det för skit de visar alltså? Eusovision song contest. Det enda som vart bra hittills är ju det som spelas just nu, Norges Fairytale :) Jag tror jag är lite småkär i honom. Bara lite alltså. Älskar ju förstås Rasmus men.. liiite charmig är han. Det är inte så att jag suttit bänkad framför tvn men har haft på det lite i bakgrunden bara. Det gick jättebra att jobba btw, fick sluta mkt tidigare dessutom. 

 

Kiss&Love Lina!  ♥


PCD

I hate this part right heeeeeere

I hate this part right heeeeeeree

I just can't take yours teeeears

I hate this paaart right heeeeere

 

Älskar den här låten. 

Dags att sticka till skolan :) Sen ikväll ska jag jobba. 

 

Kiss&Love Lina! ♥


I like you looking pretty though I look like hell

Heej. Min helg var  toppen, supergreaaat. Har agerat lektant en del av tiden med lille lancelotten. Plockat alla världens blommor, flygit drake, tävlat, målat mm med honom. Man blir som ett barn =) 

 

I lördags var vi, som sagt tror jag, till Rasmus bror och grillade. Alltså hans syskon.. så himla roliga =) Och deras respektive förstås. Alltså alla är så himla roliga och sköna. Så roligt och träffa dom. Vi gjorde världens godaste mat. Grillade förstås och sen gjorde vi bakpotatis som vart såå himla god. Och efterrätten.. mmm. Så lätt men så gott. Bär + riven vit choklad + kokos, in i ugnen och så vaniljglass till det. Mmm =) 

 

Söndagen hann jag hälsa på mormor & morfar och sen hann jag med och träffa Bäckman också för en gångs skull. Han försökte som vanligt få med mig på Arvikafestivalen som han gjort i typ 5 år men jag vet inte ;P Skulle nog vara grymt kul men.. får se ;) Han + några kompisar ska iaf övernatta här hos mig under metaltown.

 

Har hunnit med massa annat under helgens gång också och det var skönt. Men sen jag kom hem hit har det inte hänt nåt särskilt. Skolan och städat och grejat lite. Igårkväll blev det en fika med några kompisar på stan. Vi tog även svängen förbi Scandinavium i hopp om att träffa på Beyonce ;) Men nu hade jag tänkt mig sätta mig och läsa lite grand. Till halv nio för då kommer Rasmus hem och då har han lovat mig massage! :D  

 

Ser ut som om jag kommer få sällskap av Anna iaf i sommar ;D Hon ringde Burger king och han ville hon skulle komma ner efter hennes student. Ap-bra ju! Skit samma att det är Burger king liksom, hon får ju komma ner hit ;D Burger king är nog också bra. 

 

Enough for me. Kiss and bye bye. ♥

 

 


Hemma i helgen

God Morgon. Sitter hemma hos mamma i Annas mysiga tröja (som jag planerar att "råka" packa ner i min väska) och ska snart äta frukost. Har sovit så bra, bland det mysigaste som finns och sitta och prata med mamma hela kvällen och sen lägga oss brevid varann och sova. Man sover så gott brevid mamma =) 
 
Igår kom jag hit, fast hela förmiddagen ägnade jag på vårdcentralen, igen. Hade så himla ont på torsdagskvällen så jag bestämde mig för att gå dit igen. Men allt är bra, alla värden och ekg är bra så det är ju skönt. Antagligen så är det astma så jag fick bricanyl så länge men sen trycket jag har kan även bero på stress/oro/ångest mm. Så jag ska dit igen på nånting som har ett fint namn men som jag inte kommer ihåg och testa luftvägarna. Känns väldigt bra att veta att de gör nånting. Sist jag var där skickade hon hem mig nästan ännu oroligare och förvirrad än när jag kom dit. Jaja nog om det =)
 
Haha, igår när anna och jag åkte ner till pappa, som inte är hemma i helgen, så möttes vi av ett PSSSSSCCCCHHH och vi trodde en kran stog på i köket, men så var det inte. Istället var det värmepumpen som läckte. Kuul. Nej så vi ringde pappa men han svarade inte så vi ringde ner våran farfar. Tur att han var hemma. Och tur att han känner typ alla 50+ i Degerfors som kan saker så det kom en jättesnäll man som hjälpte oss och stängde av och tömde hela värmepumpen. Alltså sån tur att han kom, ingen utav oss vågade vara där och pilla på skruvar när det lät som om det var världens tryck i den. Lät som om den skulle sprängas vilken sekund som helst. Men det gick bra som tur var men nu finns det nog inget varmvatten där nere på ett tag :P 
 
Men nu ska mamma och jag äta lite frukost och sen ska vi åka till Kristinehamn som vanligt =) Kanske tar en sväng i Karlskoga också, får se. Sen ska vi hälsa på brorsan och Lancelot =) Och ikäväll blir det grilla hos Rasmus bror i Karlskoga med alla hans syskon. Han är i Gustavsvik idag på relaxen med hans syskon, han fick det som 20 årspresent av dom. Hoppas de har det trevligt där! 
 
Kiss&Love Lina! ♥

Gillar inte att vara ensam. Gillar sällskap.

Heej heeeeeej. 
 
Sitter här hemma alldeles ensam och alla som känner mig vet att jag helst inte föredrar och vara själv. Vill ha rörelse omkring mig, vill att nån tjivar lite med mig och nån som frågar om jag också vill ha en kopp te. Nu får jag göra den där koppen med te själv, inte lika roligt och dricka te själv ju.
 
Tanken om att jag kommer vara här helt själv i sommar slog mig förut också. Alltså, de flesta drar nån annanstans och jobbar, anna kanske kommer ner med kanske bara nån vecka som det ser ut nu och Rasmus kommer nog troligtvis inte vara hemma här så mycket i sommar. Han kommer nog mest vara i svartå/stugan/surfingresa/festivaler. Så det blir jag och Molly i sommar, typ. Med andra ord vill jag ha mycket besök i sommar! :D Alla nästan är välkomna att slagga här några nätter.
 
Följde Rasmus till tåget förut och vinkade och pussades lite, även med mollygumman. Så gosig och rädd hon är. Liten chicken. Man kan ju tycka att de ska "vänja sig" på något sätt i buren men såklart, det är väl alltid otrevligt att bli instängd i en bur. Det skulle ju inte jag heller gilla. Sen tog jag en runda på stan igen för att lämna tillbaka en skjorta som jag inte riktigt var helt nöjd med. Bytte till nåt snyggare =) Hittade en supersnygg klänning igår, eller förrgår kanske det var. Älskar klänningar, tror den får följa med till Degerfors i helgen faktist =)
 
Nej nu ska jag passa på att städa badrummet, nu när inte katten är hemma och hjälper till och hoppa efter skurmoppen. Sen ska jag ta en varm dusch efter det. Tror det får bli en kvällspromenad också innan jag lägger mig sen.Ha en bra kväll!
 
Kiss&Love Lina!

Onsdag

GOOOODkväll. God ja. Fint väder och jag är sprallig och glad. Underlättar alltid med lite fint väder =) Är dock fortfarande lite krasslig men så äree. Alltid så på våren, som alla andra. Har varit i skolan idag och nu har egenvården börjat lite grann, ganska kul. När jag kom hem snodde jag ihop en snabb kladdkaka som dessvärre blev stenhård nu, för lite margarin och för mycket socker antar jag det blev. Skulle egentligen följa med och luncha med Rasmus och hans syster och hennes dotter för de var i stan nu idag, men istället var jag iväg på möte med jobbet. Vi tackade också av en arbetskamrat där som ska sluta (som jag aldrig träffat förut eftersom jag precis börjat :P). Och nu tänkte Rasmus och jag ta skateboard/cykeltur nånstans. Tror det blir Eriksberg som vanligt. Kommer hem till degerfors i helgen föresten. Åker fredag.  

 

Här är lite bilder från Cortegéen som vi och alla andra göteborgare var på i torsdags: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiss&Love Lina! ♥


Don't you know love is stronger than Jesus?

Hej. Sitter och funderar på vad jag ska göra. Åka in till stan snart tror jag. Tröstshoppa lite.. nehdå men hade tenta idag och jag är nästan helt 100 på att detta är första tentan/prov som jag kuggar på :/ Jag har aldrig "gett upp" på samma sätt tidigare som jag gjorde idag. Hade helt enkelt pluggat på fel saker och dessutom inte tillräckligt denna gång tyvärr. Får skylla mig själv. Har varit så himla mkt den senaste tiden, har varit sjuk och dålig också. Igårkväll fick jag åka bort till vårdcentralen som hade drop-in, hade så ont i bröstet och var jättehängig/trött. Otrevligt när man inte vet vad det är, men det verkade inte vara något farligt. Hon trodde det var att jag börjar få astma i samband med allergin så jag skulle komma tillbaka om det blev svårare att andas. Känner även idag att det är jättetungt att andas, som om luftrören har krympt. Tror det är därför det känns jobbigare i bröstet/lungorna. Ev får jag ringa tillbaka så jag får nån astmamedicin.
 
I helgen var vi till Rasmus stuga och ännu en gång säger jag att jag haatar sj. Jävla sj - framförallt deras sura kärringar som jobbar. Oh. Men men vi kom fram iaf och vi fick Folke och Bea med oss =) Det var kul, så vi har tagit det lugnt där ute. Skulle lägga i Folkes båt också men det blåste nåt så in i norden så vi kom fram till att det inte var värt och åka ut på havet tyvärr. På lördagen så grillade vi med dom i deras stuga och jag tror vi åt typ.. halv elva kanske? ;D Lite segt och få igång grillen ibland :P Det slutade med att Rasmus och Folke fick ta mopparna till grannen och låna ny tändvätska :P  Men det var en mysig kväll, spelade lite kort och sådär =) Så oerhört fint där. Suttit på klipporna och kollat på solnedgången. Helt underbart =) Har förstås försökt plugga så mkt som jag orkat också men det har varit så himla tråkigt. Hela kursen har jag varit oerhört otaggad till och plugga. Men nästa kurs ska jag satsa mer på.
 
Sitter för övrigt och lyssnar på A camp. Så fint. Nu ska jag klä mig lite snyggare, kände mig oerhört ful och trist förut när vi satt och fikade några stycken nu efter tentan. Men man tänker inte riktigt på att göra sig snygg på morgonen när man ska iväg och tenta direkt :P
 
Kiss&Love Lina!
 

RSS 2.0