30/1-09 friday

Godday! 
Allt bra? Här står det fint till iaf! Fryyyser bara, har varit apkallt idag ju. Idag har det inte hänt så mkt, åkte iväg till skolan några timmar innan föreläsningen och satte mig och läste, sen var det en lugn föresläsning och efter det gick jag förbi hemköp och köpte varsin semla till mig o rasmus! Det satt rätt bra kan jag lova! Eller ja, det beror ju på hur man ser på det förstås ;D Semlan sätter sig väl förstås troligtvis inte på den mest önskvärda platsen på kroppen direkt, knappast musklerna va? ;D 
 
Idag vet jag inte vad det blir, blir nog en lugn hemmakväll tror jag. Är lite sugen på att gå ut n' shaking my ass of meeen så blir det nog inte :P Får vänta nån helg. Ooh vill så gärna ta med mina nya snygga skor på en runda så dom får lära sig dansa ;D De beiga snygga sidenskor kanske? Eller de andra som jag också köpte i helgen, riktigt grymma. Svarta pumps fråm hm som satt ihop med snörning och hade en sjukt hög klack (klacken är dock högre än vad den ser ut att vara på bilden, i promise!)! Mmm dom ska jag ha nån dag! Så himla snygga och så sköna! Skorna får varsitt hjärta ♥ ♥
 
   
 
Kiss&Love Lina! ♥

I'm God

Nån som kommer ihåg det här? ;D

Haha, måste leta upp filmen och kolla den nån dag. Kommer tuppa av av skratt! 

 

 


Jag vaknar med the voice

Hej! Allt väl? Här är det bara bra, nu äntligen känner jag mig mkt piggare än vad jag har gjort senaste tiden. Har haft ont och kännt mig hängig. Men nu är det bättre. Fortfarande lite ont men det är betydligt bättre. Hoppas det försvinner helt snart, jag är så suuugen på att börja träna och dra ut o springa! Riktigt sugen. Igår började dagen med att gå upp toktidigt endast för att äta frukost på Gothia Towers hotel. Det var mysigt ;D Sov inte där alltså, utan vi var några kompisar som gick dit för att äta frukostbuffé innan föreläsningen började! Det var mkt väl värt pengarna! Det är något man borde göra oftare! Idag är det inläsningsdag, mao. en pluggdag. Har bokat studierummet här i huset mellan 12-18 men får nog sätta mig här hemma en stund innan. Det är intressant, läser genetik nu. Imorrn börjar biokemin. Hoppas den också är bra! 

När jag fyller 35 år ska jag också, likt Linda Rosing, åka till min födelsedagsfest (som för övrigt ska hållas på stans snyggaste uteställe) i en hummerlimo där det står LINA JOHANSSON 35 ÅR och ha en födelsedagstårta som liknar tuttar och ha en supersmashig klännig på mig! Bara så ni vet ;)

 

 

Kiss&Love Lina! ♥

 


Sju sanningar

Hej! Nu är det ny vecka, igen. 
Har precis (nae precis och precis var det väl inte, snarare för två timmar sen) varit iväg på bio med några kompisar på bergakungen. Vi såg Bröllopsduellen och jag tyckte den var jättesöt och rolig. Har inte hört så bra kritik om den men jag tyckte iaf att den var värd att se. Lite gullig sådär :) 
 
Imorrn blire frukost på Gothia Towers!
 
Sju sanningar om mig själv:
  • Första utomlandsresan (förutom norge/danmark) jag gjorde var med min kära gamla gymnasieklass på vår studentresa. Alanya here we come, right? ;D 
  • När jag var liten var mina stora dröm att få stå i en blomsterhandel och göra fina buketter och lukta på blommor.
  • Jag var en gång i tiden sjukligt rädd för en katt vi hade, likt min syster ;D 
  • Jag är en chicken på Liseberg. 
  • När jag blir stooor så vill jag att jag och rasmus + våra barn ska bo i ett stort fint vitt hus ute på landet (inte ritkigt på landet men lite utanför stan) med stora fina bjälkar i taket och vi ska ha massa fina djur. 
  • Anser att det bästa jag har gjort hittills med mitt liv är att ha flyttat från Degerfors. Kunde nog inte ha börjat med en bättre stad än Göteborg dessutom. Enda nackdelen med att ha flyttat är såklart att man är så långt ifrån sin familj och alla sina gamla vänner. Det är väldigt tråkigt. Men å andra sidan är det mycket roligare att träffas igen när man varit ifrån varann ett tag! :)
  • Sist men inte minst så älskar jag såklart alla mina nära och kära! ♥ 

Det var mina 7 sanningar. Vilka är era? (Jag blev utmanad av Madde). 

 

Nu är det dags för Lina att krypa ner i sängen hos Rasmus och slumra till för kvällen snart. Gonatt då! 

 

Kiss&Love Lina! ♥


Close your eyes, clear your heart

Heej!
Nu är ännis hemma :( Jag ville verkligen verkligen inte att hon skulle åka. Så himla tråkigt att hon måste. Hon ville inte heller det. Följde med henne till tåget förut och det var nära på att det 
 inte blev så att hon kom hem :P Först missade vi bussen precis, men det gick ju en ny om 10 min. Den bussen stannade vid nästnästa hållplats och ropade ut att det var något fel på bussen. Anna tittade på mig och jag tittade på henne. Vi hade just skojat om detta. Anna vart jättenervig och jag bara "det är luugnt, det är ju tjugo minuter kvar tills tåget går" Sen vart det "hmm, det är bara tio minuter kvar tills tåget går, SHIIIT" haha men vi hann hoppa på nästa buss och som tur var så hann hon med tåget hem. Fast som sagt, jag tyckte ju att det var synd, hade ju hellre velat ha henne kvar här ;) Har haft en jättebra helg iaf med syrran. Gått på stan och myst runt på smågator och fina butiker. Har fikat en hel del, också mysigt.
 
Kommer sakna dig så himla mkt anna. Hoppas du kommer ner snart igen ♥

Lördag

Godday mate! 
Här sitter jag medans anna gör godaste fruktsalladen, mums! Ikväll blir det en skön hemmakväll framför tvn och kanske det blir så att vi spelar lite spel med ramus och alex om dom vill? ;D Alias isåfall! 
 
Gårdagen va helskön, först försökte vi hitta till Carro i Vasastan, gick väl sådär, haha ;D Kom fram tillslut iaf, och my god vilken lägenhet hon har den tjejen :) Var bara där en snabbis sen drog jag, anna och sofia ut på stan. Visste inte riktigt vart vi skulle ta vägen men vi hamnade iaf till slut på Bryggeriet :) Rasmus, Alex och Crisse kom också dit. Det var en kul kväll trots att det sög att vara nykter, när jag egentligen ville ha riiktigt kul. Men så ärrrre! 
 
  
 
Idag vaknade vi upp, stekte lite ägg (eller var det pannkaka? såg ut som så iaf) och gjorde oss lite snygga. Sen drog vi ut på stan. Jag hittade snyggaste skorna (pumps) nånsin, lovar! Två par dessutom. Båda var snyggast i världen, på en delad etta. Det blev även en fika i Haga med kaffetanterna och sen gick vi runt i massa små botiques. Mysigt :) 
 
Nu ska vi käka fruktsallad, byebye!
 
Kiss&Love Lina! ♥
 

friday night is herrrr!

Heej!
Sitter hemma hos mig nu! Var och hämtade anna förut vid tåget runt fyrasnåret, åkte hem och gjorde oss iordning, gick ner och köpte pizza och sen åkte vi tillbaka till nordstan och hämtade upp annas kompis sofia ;D Så nu sitter vi här och dom dricker lite vin och jag håller mig till cola ;D Snart drar vi igen, ska till vasa där en i min klass bor, hon skulle ha fest ikväll. Så vi checkar in där, är så nyfiken på hur hon bor ;D Sen ska vi ut! ;D 
 
Byebye, nu ska vi snygga till oss lite igen sen drar vi ;D  
 
Ha en trevlig kväll! 
 
Kiss&Love Lina! ♥

Torsdag

Heej! 
allt bra? 
Här är det sådär. bättre nu, men var till vc imorse och träffade en läkare. Har haft så fruktansvärt ont ett par dagar nu, typ på ena revbenet. Kunde knappt somna igår, kunde inte ligga varken rakt eller på sidan. Värkte så mkt att jag skakade till slut. Men det var ingen fara, har fått lite antiinfalmmatoriskt och smärtstillande så det ska nog gå över. 
 
Synd bara att det skulle bli så nu när anna kommer hit. Vi som hade planerat värsta utekvällen ju ;D men istället får jag ta det lilla lugna och hoppas på att det går att ha dunderkul ändå ;D annas kompis som också är här nere i göteborg över helgen ska också hänga med ut så anna slipper sitta och klunka själv ;) 
 
Imorn tänkte jag hänga med sanna och checka in gymmet vi ska börja träna på :) köpte medelmskort häromdagen för det var ett så bra erbjudande. får se när jag kan köra igång! kommer nog bli mestadels pass tror jag för våran del :) Sportlife vart det, hoppas det är bra! 
 
Ne nu ska jag lägga mig igen, sov typ två timmar förut så jag hoppas jag kan somna nu bara :P Annars gåre en massa bra tvn så det går nog ingen nöd på mig ;D 
 
Kiss&Love Lina! ♥

Grus, slät sten och löööv. Här händer det grejer!

Heej!
Allt bra? 
Här händer det inte så fruktansvärt mkt faktist, pluggade lite förut och nu sitter jag och läser bloggar och annat crap :) Jag är så himla trött om dagarna, all engergi har bara pyst ur mig känns det som. Måste få tillbaka den. Tänkte titta på serien med Victoria Silverstedt igår meen jag måste ha somnat innan den började för jag minns inget iaf ;D 
 
Längtar tills Anna kommer hit på fredag, igeen :D Ska bli så kul! 
 
Nu ska jag käka lite apelsin med rasmus och kolla runt på youtube. sitter jämt och skrattar ihop till det när vi har tråkigt ;D 
 
Kiss & Love Lina! ♥

Soffan är borta!

Heej igen.
Ni kan aldrig gissa vad jag har gjort idag. Take a guess! Haha nedå men jag och rasmus fick ett tokryck idag och bestämde oss för att vi inte längre vill ha den där förbaskade soffan ståendes till ingen nytta i källaren. Såå aaatt vi bar bort den till alex och slängde den i hans grovförråd. japp, baar bort den. Alltså jag var inte nådig mot rasmus, tung och jäklig var den. Förstå vad tokigt det måste sett ut. Drog ner mössan så långt jag kunde. Och det är inte särskilt långt, men har man en soffa i famnen så är allt långt! 
 
Och, haha, ni skulle sett rasmus! Vad han krånglade där nere först innan vi bar ut den. Den stog alltså på tvären i förrådet och han var innanför den och skulle ut. Hahah såg så hiimla roligt ut, han fastnade när han skulle hoppa ner, mellan soffan och dörren! Alltså jag höll på att skratta ihjäl mig! :D Jag bara hoppades på att nån annan skulle komma ner och se! 
 
Testade nyöppnade Sushistället här nere förut. Sushi är ingen favorit hos lina. Jag har ätit det förut och då var det väl sådär, smakade nog bara då. Nu gav jag det mesta till katten och grisen faktist! ;D 
 
Rasmus jag älskar dig, skulle inte ha roligt utan dig! :) 
 
Kiss & Love Lina! ♥ 
 
 
Ni får fantisera lite om hur det såg ut, skrattade såg mkt at jag inte kunde hålla still! ;D 

Ny vecka

Heej.
Då var det måndag igen ja. Börjar ny kurs idag, cellbiologi. Hoppas det blir bra. Sugit bara att jag inte har hittat nån bok, tydligen så var de slut på studentbokhandeln. Försökte få tag i en begangnad på blocket men de var sålda redan tyvärr, annars hade man kunnat göra ett riktigt klipp. Får kolla på akademibokhandeln, fast där har den en tendens att vara liiiiiite dyra :P 
 
Börjar inte förrän ett idag så jag håller på och pular lite med min cv igen, kom aldrig så långt på den sist. Men nu är den nog färdig tror jag. Väntar på ett referensbrev från min förra arbetsgivare bara. Kanske kan ge mig ut nån dag i veckan och lämna ut några. Finns så mkt roliga platser här nere som jag så gärna vill testa. 
 
Ne nu ska jag göra mig iordning, kanske ta en promenad innan jag ska iväg..? får se. 
 
Jag L Ä N G T A R så tills på fredag då anna kommer hit! :) 
 
Kiss&Love Lina! 
 

seg dag

Hej!
Så himla trött idag, har sovit nästan hela dagen. Har inte ens blivit pigg nu! Haha så blir det när man har roligt dagen innan! Det var jättekul igår, först var hemma hos sanna och drack lite, snackade, skrattade, sneglade på letsdance och hade trevligt! ;D Sen åkte vi in till berså på avenyn! När vi skulle gå och köpa våra efterlängtade cheeeseburger så träffade vi på lorina och matilda där inne också! roligt att se dom! 
 
  
 
neee, dags att lägga sig och bläddra lite i tidningar tror jag ;D 
 
Kiss & Love lina! ♥

Fredag, härliga fredag!

Heej. Nu är tentan gjord. Jag har handlat lite, klippt mig och köpt cirkus ett kilo godis. eller inte jag, utan rasmus. faktist. och det ska inte ätas upp idag utan det lever vi väl på i ungefär en månad hoppas jag ;D hittade ett billigt ställe med massor av gott godis! då passade vi på att köa lite! Men nuuu; ta ur vinet ur kylen och sticka ner till Sanna! :) Har precis fixat iordning mig och lagt på lite pump ´n plump lipgloss! 
Bye bye ha en trevlig kväll. det ska jag iaf ha! 
 
Kiss & love lina! ♥

16/1-09

Isch nu är jag nervös. Och trött. Soooom eeeen gris. Have to brush my teeth. byebye! 
 
Kiss&Love lina! ♥

friday i´m in love

Heej! Allt bra? 
Vill bara att det ska vara fredag nu! Imorrn alltså. Vill ha tentan gjord. Låter jag nördig om jag säger att jag "ser fram" emot att göra den? Alltså, det är inte så att jag tycker att "åååh yes va roligt" mer bara att jag vill se hur den ser ut och så vill jag ha den gjord ;D Funderar på att gå till frissan imorrn efter tentan, tentan ligger mellan 8.30-14-30 och kommer nog inte sitta så länge som till halv tre. Det gjorde jag förra tentan, gick kanske 15 min innan det. Men inte den här gången tror jag, känner på mig att denna blir enklare på nåt sätt. Det är liksom mest nomenklatur (namngivning) och reaktioner. Den andra tentorna har varit mer att räkna på och de har tagit sån tid att göra. Men iaf, frissan! Om jag hinner! På kvällen ska vi nämnligen ha en eeefterlängtad vinkväll, antingen här eller hos sanna! :) Ska bli kul! Sen drar vi ut nånstans! Lena jag o sanna iaf, tror melad också ska va med! Nån mer kanske? :) Ska bli kul iaf! 
 
 
Ska kolla lite tv och ta det lite lugnt nu! Har pluggat rätt mkt idag. Nu rör jag nog inte böckerna mer.. tror jag.. eller, lite kanske. får se ;D Ska be rasmus om en massage också! 
 
Kiss&Love Lina! 

trött..

Heej. 
Det enda som gäller för mig nu är plugg. har pluggat konstant (känns det som) sen i måndags. I helgen rörde jag nog knappt böckerna, så jag har kännt att jag måste sitta tyyyyp hela tiden nu. Fast har knappt orkat, men har gjort mitt bästa. Har mått dåligt i flera dagar.. vet inte vad det är. känns som om jag har nån släng av influensa fast ändå inte så farligt. är jättehängig och har ont i magen hela tiden, liksom i mellangärdet. som om jag oroar mig för nåt. illamående så jag knappt  kan ligga ner ibland. 
 
Aja nog om det, det blir nog bättre så småningom. shit vilket konstigt ord föresten.. "så småningom".. såg konstigt ut. har nog aldrig skrivit det tror jag, bara sagt ;D 
 
Haha sitter just och snackar med anna på msn, går igenom alla "kändisar" jag har sett här nere. Har typ sett 7 st skådespelare ur Andra Avenyn och massa andra b-kändisar. så roligt att berätta för anna när jag ser nån i Andra Avenyn, haha, såg en förut ;D fast att man ser några ur Andra Avenyn är väl iofs inte så konstigt, de spelar ju in mkt här ute på lindholmen. Ser vårat hus hela tiden i avsnitten. lite kul :) 
 
Aja ne nu måste jag sticka upp till studierummet. 
 
Kiss&Love! Lina ♥

Underbara helg!

Hej! Allt bra? Här är det fiint som fisken. Haft en så bra och lugn helg. I fredags lurade rasmus mig och kom hem en dag tidigare än vad jag trodde! Det hade han "planerat" hela veckan, vilket jag inte hade en aning om ;D Tyckte jag var gulligt! Vart så glad när han helt plötsligt kom hem utan att jag visste om det. Hade haft en urtråkig fredagskväll om inte han hade kommit hem! Älskar dig Rasmus! ♥
 
 
Som sagt, en lugn och skön helg. I fredags var vi bara hemma och myste och kollade på let´s dance, riktigt bra, kommer definitivt fortsätta kolla! Brukar alltid tröttna på sånna program efter några avsnitt men nu var det så många härliga och roliga med! Och duktiga. I lördags gjorde vi heller inget särskilt, myste och drack lite vin samtidigt som vi käka hemmagjorda hamburgare ;D Idag har vi storhandlat på backaplan och gjort en massssssa paj. Tror det vart sammanlagt typ 25 bitar som vi frös in. Försöker alltid göra min paj så nyttig som det går, lägger till linfrön i pajdegen, använder alltid mkt mindre fett (blir lika bra) och lägger gärna i grönsaker (som tex majs, tomater, paprika). 
 
Tog en joggingtur förut också, känner att jag börjar få upp kondisen lite mer, det är bra! Har gjort upp med rasmus att när han blir bättre (han mår inte så bra efter skidresan) så ska vi båda springa minst varannan dag, helst varje. Man blir så himla mkt piggare och fräschare. Vi sprang rätt ofta förut meen så kom julen.. då orkar man bara inte :P Aja nog med allt! :)
 
Kiss&Love lina! ♥ 

ut med julen! in med solglasögon, glass, sandaler, soooolen...

Heey. Hello. Godday. Hi! Såg på seinfeld igår där cramer påstod att dessa definitift inte var samma sak. "100 dollar till mig tack!" Haha så skön! Det var bara nåt som jag kom på.. en liten parantes bara. Riiiight.. hm :P 

 

Idag har jag inte gjort så mkt. Snoosade rejält imorse, tänkte gå upp sju men kom nog inte upp förrän nio, bra gjort lina! hallå det är svååårt. ibland.. eller ofta ;D Jag har så himla svårt och somna när inte rasmus är här :/ Känner på mig att jag inte kommer komma i säng särskilt tidigt idag heller. Annars idag har jag varit på föreläsning, suttit och pluggat och sanna o jag gjorde färdigt en labrapport. Tog en långpromme imorse och sen var jag tvungen att sticka iväg och handla så då blev det en promme till. Paff jag vart imorse, fullt med snö ute. Nu är det väl typ 5 plusgrader och lite vatten kvar på gatorna bara. Har suttit och fixat med min CV nu ikväll också.. nu har jag åtminstone börjat med den, bara fylla i resten och lämna ut den! klart! ;D

 

Neee men vad sägs om att dra ner julgardinerna och slänga ner alla andra julgrejer nu kanske? Dags för det va? Tänkte nästan roa mig med det nu ikväll. Have fuun! 

 

Kiss&Love Lina ♥

 

 


so close you can almost taste it

Hellu. Har absolut inte ett dugg att skriva om just nu. Skolan drog igång idag, roligt och se alla igen efter jul/nyårsfirande. För övrigt.. nee inget. Måste sätta mig i böckerna igen känner jag. Men vid åtta ska jag iaf se topmodel har jag bestämt mig för! :)
Längtar dock tills det blir så här varmt och fint, trots att det har varit fint idag men.. värme, ja gärna! 
 
Kiss&Love! 

Drömkåken

Hellu. Nu funkar tangenterna som de ska igen. Kan ni gissa varför? Haha, joo tack vare Molly, hon la sig på tangentbordet igen och vips så märkte jag att det funkade igen :D haha! Vilken katt jag har. 
 
 
 
ÅÅh, så himla trist och sitta och läsa och försöka plugga in nåt som jag inte tycker är intressant. Vissa grejer är intressanta, men jag menar.. ooh en del alltså. Kommer aldrig lära mig vissa grejer. Nukleofila substitutioinsreaktioner, levo- vs. dextrorotation? Racemat? vaa, vad är meningen? Nu överdriver jag kna lite kanske, men vissa grejer kommer jag bara lära mig för stunden. Lovar. 
 
Nu äre Drömkåken på fyran, så himla bra! Ska kolla på den! Käka en Hönökaka med salami och ost på och dricka vaniljte till det! Grejer det! Hann och se slutet på Top Model 11 också, har redan sett vissa avsnitt men det var ett tag sen. Tror det är imorrn också va? 
 
Jaja, Kiss&Love! ♥ 
 

tangentbordet är konstigt! hjälp mig!

Hej! usch jag känner en sån huvudvärk; får ta en alvedon tror jag: som ni kanske ser så kan jag inte göra komma punkt eller skriva några siffror vet ej varför: apjobbigt tror att det är molly som legat på tangentbordet och kommit åt nån tangent; måste ha intryckt capslock för att kunna skriva små bokstäver
helknäppt! och går jag tillbaka i texten och ska ändra nåt så markeras allt! nån som kan ge mig en hint om hur jag kan göra för att återställa? skulle bli väldigt glad för det här är irriterande :p 
 
allt är helt bakvänt! 
 
annars idag har jag varit på stan en runda! hittade faktist en del; tror allt var på rea faktist! en tröja från mq en nike zipjacka från staduim och lite till :) 
 
nu ska jag sätta mig och läsa en stund! känner inte för det alls men tentan är nästa vecka så
 
sånna här stunder som när datorn krånglar önskar jag att rasmus vore hemma ;d

kiss&love lina

Hemma i götlaborg igen

Hellu. 

Nu är jag hemma i göteborg igen. Tågresan gick bra och jag fick med mig molly hem :) ååh va hon gnällde ända tills vi satte oss på tåget. tror inte hon ville åka ifrån rasmus ;) egentligen skulle hon åkt med rasmus hem typ på fredag eller nåt men jag kunde inte stå ut med tanken att inte ha henne här hemma hos mig och kunna gosa med. just nu ligger hon helt avsmälld i mina knän :D mysigt! Det tar på krafterna att resa tåg. Även för en katt! Det är kallt här i göteborg också, -9 grader ungefär. iiisch. 

 

Min lilla mysgumma! 

 

Jag saknar rasmus. Istället för att åka med mig hem hit så åker han med Crisse o Alex upp till Orsa för att åka snowboard! ;) De ska vara där några nätter i Crisses husvagn. Kommer sakna honom iaf. 

 

Nu måste jag sticka iväg och handla lite, har inte ett dugg här hemma i kylen och det nästintill ekar i skåpen :D 

 

Kiss&Love Lina! ♥

 


the rest is still unwritten

Heej!
Idag har jag inte gjort så mkt, varit nere hos mormor och morfar och hälsat på, varit ute och gått med mamma och anna och lagat mat. skulle egentligen ha träffat camilla men hon har tyvärr inte mått så bra i helgen :/ synd. Vi får ses nästa gång jag är hemma! Nu har linnea och stoffe farit till teneriffa också och jag är så avundsjuuuk :P hoppas som sagt att ni får det helt underbart där!

 
 
Nu snart ska jag åka ner till pappa, sover där inatt tänkte först sova i svartå men.. sover här istället. det värsta är bara att pappas värmepump har gått sönder, typiskt nu när det är som kallast. -17 grader var det när vi vaknade här imorse, och då gick vi ändå upp vid tio. undrar vad det har varit inatt :P iiiskallt ju. 
 
Igår satt anna och jag på Max (burgarrestaurangen) hela kvällen typ. mysigt, bara hon o jag :) satt och planerade! jag försöker allt jag kan att "övertala" henne att flytta ner till göteborg. jag vet inte om jag kan kalla det övertalning för hon vil redan det. jag snarare peppar ;D skulle vara så himla roligt. och jag känner på mig att hon nog faktist kommer flytta ner. jag tror jag, för hon vill verkligen det :) Jag längtar tills den dagen iaf!
 

 
saknar rasmus.. åker ner imorrnbitti till er :) kanske du kommer till mig ikväll?
pusspårasmus
 
kiss&love lina ♥

feel the rain on your skin ♥

ligger o slappar framför tvn, körslaget ju ;D asbraa! men nu ska anna o jag dra in till karlskoga. skulle egentligen åkt ner till svartå men det struntar jag i. känner för och hänga lite med anna ikväll faktist, åker ju hem snart. rasmus kan jag träffa närsomhelst sen ;) 
 

 
annars idag har jag kollat en hel del på the hills på mtv. älskar låten, unwritten med natasha bedingfield. så jäklans bra :) lyssnar för fullt på youtube. 
 

Här är mina nya snygga skor btw. love theem!
 
Kiss&Love lina!

Ge mig kaffi, kaffikaffi!

Gomorron!
 
Idag vaknade jag upp och så snöade det ute, mysigt! :)
Rätt så mkt snö faktist. Inatt gjorde jag en back in old days och somnade på soffan här hos mamma och vaknade runt halv fyra, apont i nacken och ryggen :P Alltid runt halv fyra! Konstigt.
Idag ska mamma, jag o anna åka in till maxi o handla, vi brukar göra det ibland. Det är så roligt, på nåt sätt.. varför vet jag inte :S ;D 
 
Igår var jag och hälsade på bäckman och ingela, köpte nya stövlar, skiitsnygga verkligen. Dock inte samma som jag har tittat på så länge, men de här var nog bättre :) Sen följde jag med ner till svartå, rasmus mamma ville bjuda på mat. Så det blev entrecote/köttfärslimpa och potatis/potatisgratäng. Supergott. Efter det åkte vi ner till elin i håkanbol, där var bea o fredrik, jack, lax, elin o angelica. och jag och rasmus förstås :) de skulle bada badtunna och jag är glad för att inte jag och rasmus ville vara med för vattnet vart aldrig varmt :P dessutom var det ju ca 10 minus ute så det hade ju varit svinkallt ju :P Men de badade ändå, starkt gjort! ;) Spelade barngeni också, gissa vem som vann första omgången? ;D höhö. Rasmus var förvånansvärt bra sen när vi körde egen variant på det! En del frågor var faktist jäkligt svåra, fattar inte hur barn ska kunna sånt! 
 
Nu ska jag äta frukost med mamma o anna!
 
Kiss&Love lina!

happy new year

GOTT NYTT ÅR alla! 
 
Nyår var jättebra, hela kvällen var toppen :) var i svartå med rasmus syskon och deras familjer. tände fyrverkerier och drack champange och åt trerätters! Alla gillade maten, phu ;D Tänkte egentligen vara nykter meeen så blev det inte :P skulle fått skjuts men det slutade med att vi fick ta taxi hem på kvällen, vi ville hem till molly :)
 
satt och kollade victoria secret fashion show förut, jääklar va grymma dom är, alla underkläder. så spektakulärt allting! o alla är så snygga. ååh man vill bara vara dom.
 
förut var linnea stoffe och max och hälsade på oss. molly blev såå rädd för max men det gick rätt bra :D hon ryggade till lite och sprang och gömde sig, på alla möjliga ställen och satt och tjuvkikade på max istället ;D min lilla prinsessa. 
 
Har inga bilder här, sitter på annas dator men lägger upp lite bilder från nyår o allt senare, får nog bli när jag kommer hem till göteborg tror jag. Rasmus har äntligen bestämt sig och följer med mig hem då när jag åker, han börjar inte skolan förrän den 19e så han tänkte stanna, men han följer nog med mig när jag åker hem :) skönt, slipper jag vara själv så länge där nere, har så himla trist utan honom, älskling. Vi planerar att åka på måndag :) Ska faktist bli väldigt skönt att komma hem. Har längtat, även om det är skönt att vara här också. meen, jag menar göteborg vs. degerfors? vad tror ni? ;D 
 
Kiss&Love lina!


RSS 2.0