Måndag

God Morgon. Sitter och äter frukost nu, tänkte dra upp till skolan vid tio. Till det så äter jag en bit morotskaka som jag bakade igår. Varför då? Jo för vi hade fikaknytis/kakbuffé/kafferep igårkväll! Vi var 8-9 st och alla hade bakat eller tagit med sig nåt gott. Det blev alltså en massa kakor och bullar. Supergott! Morotskaka, cheesecake, dumlemuffins, kladdkaka mm. Haha, alla hade alldeles ont i magen sen efteråt. Vi bestämde även att vi eventuellt ska åka till Ullared i helgen ;D 

 

Aja, inser att jag måste sticka och göra iordning mig nu. Kiss&Love Lina! ♥


Underbar och älskad av alla - Martina Haag

Heej. Back to göteborg igen. Gnäll på tåget hem, hamnade brevid två kärringar (antagligen arbetskamrater) som snackade om sina jobb. om hur dåligt dom tjänar och hur mkt dom får jobba och slita, hoppas jag får ledigt på påskafton nu bara och bla bla bla.. framför allt om hur dåligt dom tjänade. sånt tycker jag är så hiimla jobbigt och sitta och lyssna på. gnäll. oh. Sällskapet jag fick på tåget till Laxå var desto bättre. Tåget var proppfullt av männsikor så jag traskade vidare till restaurangvagnen och satte mig vid ett bord. där kom en kvinna och frågade om hon fick slå sig ner och det fick hon såklart. Hon var den trevligaste, främmande, människa jag träffat på länge. Vi pratade om allt! Sånt är kul! Det slutade med att vi delade på en öl och åt chips och choklad! Mkt trevlig resa! :)

 

Skönt och vara hemma över helgen, trots att det kanske inte blev den bäst tänkbara helgen.. har inte gjort nåt speciellt, mest varit hemma hos mamma. Idag hälsade vi på mormor och morfar också som jag inte hann sist. alltid lika trevlig och dricka kaffe med dom :) Gick ner till pappa också och fick raggmunk som vanligt ;D Satt och rotade igenom alla bilder där nere och tog med alla "våra" bilder upp till mamma. Så vi inte blir av med fler. Sen blev klockan så mkt att det var dags att åka hem. En helg går fort måste jag säga. Alldeles för fort. Hann varken med att träffa Linnea eller Camilla den här gången, som jag hade tänkt. Men kommer ju hem snart igen :)

 

Kiss&Love Lina! ♥


Degerfors

Heej. Här är allt bra. Är hemma i Degerfors över helgen, hos min mamma :) Åkte hit igår och kommer hem igen imorrn. Idag har vi inte gjort så mkt, mamma jag och anna var in till karlskoga och gick på stan förut. Har färgat håret på min mamma och hälsat på brorsan också! Nu ska vi mysa en stund framför tvn, fast klockan halv nio stänger vi av allt och myser en stund istället med lite tända ljus! :) 
 
Ha en trevlig kväll, glöm inte ställa om klockan inatt! Kiss&Love Lina! ♥

Torsdag

Heej. Har hunnit med en massa nu på morgonen. Käkade lite frukost, vinkade hejdå till min älskade och drog på mig gympadojjorna. Tog en springrunda, en kort dock men alltid nåt, sen hoppa in och duscha. Packa väskan inför imorrn (åker till Degerfors) och även träningsväskan. Tänkte dra iväg och träna sen efter skolan, har bokat ett pass men vet inte om jag hinner till det, annars blir det gymmet bara. Aja sen iväg till tandhygenisten, inga hål, bra lina. Och nu ska jag dra upp till skolan om en liten stund, tror att vi börjar igen vid kvart över ett. Vi började egentligen nio imorse med ny kurs men den hann jag inte gå på.
 
Kiss&Love Lina!

sleep tight my love

Nee, blidde inga våfflor idag. Blev godis istället. Det behövde jag. Lägger mig tidigt idag, ska kolla resten av efterlyst nu sen sova, gonatt. 

 

Kiss&Love Lina! ♥


Piiiiiizzaaa

Heeej. Här är det fint, vädret är lite kallare idag än vad det har varit. Isch, iskallt imorse, men ingen snö :) Någon liten snöflinga föll det visserligen, men det kan jag blunda för :) 

 

Har precis suttit och kollat veckans avsnitt Andra Avenyn på svt. Jag har blivit fast. Fast det var längesen. Men nu ska vi gå ner och käka pizza :) 

 

Kiss&Love Lina! ♥


En helt vanlig dag

Hej! Allt väl? Idag är det hyffsat, hela helgen har jag haft ont i min fot, vrickade den i fredags, bra lina. Gjorde för jäkla ont alltså, har haft den omlindad hela helgen. Men nu är det lite bättre. Lite för höga klackar + kullersten = vrickad fot

 

Idag chillar vi lite här hemma bara, dricker kaffi och kollade just färdigt på Patrik 1,5. Rätt charmig film :) Mitt i filmen pausade jag och sa till Rasmus; "Sådär skulle jag också göra ifall jag ville ha tillbaka dig, fast jag skulle laga iordning sushi (istället för pizza), ställa fram några Fosters (istället för whiskey) och sätta på lite bob marley (istället för countrymusik)". Det tyckte han var gulligt :P

 

Igår tog vi bussen ut till Hindås där Rasmus syster bor och hälsade på. Ett utav deras barn fyllde år så de bjöd på mat och fika :) Kunde till och med sitta ute på altanen och sola, så fint väder var det :) Vi lånade hans föräldrars bil, som också var där, och åkte ut till en strand. Jättemysigt, heelt vindstilla och skönt var det. Och så himla fina hus där ute. Vi åkte runt en sjö. Påminde lite om miljön uppe i Gräsholmen (eller heter det Gräsmossen kanske?) i Strömtorp. Tycker det är rätt fint där. Och dessutom så är deras yngsta tjej så hiiiimla söt. Vi blev bästisar igår :D Sen skjutsade Rasmus föräldrar hem oss igen på kvällen och vi tog svängen förbi Maxi typ i Mölndal och handlade lite. Vad jag saknar Maxi. Så fräsch affär, vet inte vart närmaste Maxi ligger här.  

 

 
♥ 
 

 

Kiss&Love Lina! ♥


Friday i'm in love

God fredagkväll alla mina vänner! Vad görs ikväll då? Jag ska precis hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, ska bort till Cally i min klass sen! Ska bli roligt, hade inte alls tänkt att hitta på nåt speciellt idag men så frågade dom om vi ville komma sanna och jag :) Igår var det inte heller tänkt att det skulle bli nåt speciellt men Rasmus drog med mig på pubrunda på Chalmers, skitroligt, jättemkt folk. Chalmers har tentaveckor, till skillnad från vad vi har, och de hade sin förra veckan och efter en tentavecka så öppnar alla pubar och det är feeeest. typ :P Kvällen var inte lång, kom hem kanske runt 11 men vi hann med mkt! Vi åt världens, jag skojar inte, vääärldens godaste hamburgare igår! Eller så var vi bara riktigt hungriga ;) 

 

Köpte dom där ursnygga skorna jag tittade på igår? I förrgår kanske? Så himla snygga och sköna att gå i, trots en rätt hög klack! Ne nu måste jag duscha sen ska jag nog höra med rasmus om jag får komma ner en stund till hans kompis (där rasmus är alltså), det var just precis uppe ett gäng på typ 6 pers här och härjade en stund. 

 

Kiss&Love Lina! ♥

Trevlig kväll!


Torsdag

Heej. Alltså vilket fint väääder vi har. Låter som en gammal tant men det är verkligen fint väder. Jag blir så glad, folk blir så glada, alla blir så himla glada av solen. Alla. Tror jag. Man blir alldeles galen, man vill bara grabba solglasögonen och ta på sig ett par jeansshorts och ett linne! Men det går ju inte riktigt, för så varmt är det ju inte. Men man vill, eller hur ;)

 

Tentan igår tror jag gick rätt så bra, hoppas på de iaf. Efter tentan var vi ett gäng som tog båten över göta älv och åkte och satte oss på Eriksberg och käka lunch i solen, så himla mysigt :) Jag tog en runda på stan på eftermiddagen också, hittade ett par så snygga skor fast dom var lite för stora och klockan var typ 17.50 när jag var där så jag hade ingen lust och fråga efter en 36:a då direkt. Funderar på att svänga förbi där idag igen och kolla innan gymmet. Annars idag ska sanna och jag sitta med ett arbete som ska redovisas nästa tisdag. Men efter det blir det som sagt träning! Har inte tränat nåt överhuvudtaget på typ en och en halv vecka. Har inte orkat. 

 

Kiss&Love Lina 


Tenta idag

God Morgon! Idag har jag tenta, hoppas det kommer att gå bra. Det känns ganska så bra iaf. Nu kan jag allt om hur antibiotika funkar, tex ;) Och hur bakterier ser ut, och hur våra celler ser ut, exakt alltså, in i miiinsta detalj ;) Spännande det här :P 

 

Funderar på att ta en promenad nu innan frukost, vet inte varför jag är uppe så himla tidigt egentligen. Eller jo, för min katt var på mig precis överallt i typ en halvtimme, inte så lätt och somna om sen. Lika bra och gå upp då. Klockan stod ändå på kvart över sex eller nåt (fast det var förstås tänkt att snooza på den tiden till sju ungefär). Sån är jag, det är ju en mardröm att gå upp precis när klockan ringer, det pallar inte jag. Hur skönt är det inte att vakna typ 45 min innan man egentligen behöver gå upp? ;D 

 

Kiss&Love Lina! ♥

 

 


Tisdag

Godmorgon. Har precis käkat frukost och det är så himla fint väder här så jag tänkte ta med mig mina böcker och gå ner och sätta mig nånstans på bryggorna här nere och plugga. Roligare och sitta där än här uppe =) 

 

Kiss&Love Lina! ♥


sundayevening

Hej. Pluggistjejen här. 

 

Hittade en rolig grej förut. Arslätt. Ligger i Sotenäs. Alltså Arslätt.. testa uttala.. går liksom inte uttala utan att det låter som om man säger arslet. Så jäkla roligt, undrar hur dom som bor där säger; "Jag bor i Arslätt" Kvittar om man säger det snabbt eller långsamt låter ändå på nåt sätt som arslet. haha! Kanske bara jag och rasmus som tycker det är fruktansvärt kul :P 

 

När jag satt i studierummet förut så ringer rasmus ner mig "Lina.. kom ner fort!" jag kutar ner. han säger att det står massa brandbilar nedanför vår port så vi går ner (tar inte hissen ner som går jättekonstigt, vill ju inte riskera att bli fast i en hiss om det brinner i huset). fast det var ingen större fara, nån som glömt spisen på så det börjat ryka bara. 

 

Nu blir det en varm skön dusch. Kiss&Love Lina! ♥ 


The sun is shining

Heej! Nu är klockan snart ett och jag ska sätta mig och råååååplugga alldeles snart. Hela dagen. Men det gör inget, för jag har haft en jättemysig helg för övrigt. I fredags var vi bara hemma, pluggade lite och kollade på lets dance. Igår vaknade vi och hade en mysmorgon där vi kollade på film och åt jättehärlig frukost och tog en promenad. Vid två gick jag iväg till jobbet och gick därifrån vid sex ungefär, mkt tidigare än vad jag trodde. Rasmus var hemma hos Alex, de skulle ut. Så jag ringde hit Lena, Melad och Rezarta =) Jag gjorde iordning en kladdkaka och så satt vi och kollade på Melodifestivalen och satt och skrattade framför youtube ;D Jag tyckte det var jäkla bra att Malena vann, hennes låt var jättefin. Sen gick dom hem runt tolv och typ bara en kvart senare kom Rasmus hem, med fem (!) cheeseburgare i en påse. De hade inte orkat gå ut tror jag :P Så vi tog varsin och kollade på Rallybrudar, sen somnade jag tror jag :P 

 

Imorse vaknade vi av skiiinande sol, så himla härligt. Slog på Rallybrudar igen och värmde resten av burgarna och hälde upp varsitt glas cola och tog en bit kladdkaka till "efterrätt" = superbra frulle ;D Hah, aldrig mer en cheeseburgare till frukost iaf ;) Sen gick vi ut och satte oss på bryggorna här nere vid hamnen och hade det skönt i solen en stund! Det var alldeles varmt, trots att det blåste. Där ska jag sitta i sommar! Varenda dag! 

 

Men nu som sagt = plugga! Har lovat mig själv att jag ska sitta hela dagen. Byebye!

Kiss&Love Lina! ♥


Lördagsmorgon

Gomorron. Här är allt fint. Till och med molly mår bra :) Hon är superpigg och verkar knappt ha ont, trots att det är ett flera cm stort stygn. Men nåt hon tycker är fruktansvärt jobbigt är ju förstås tratten hon måste ha på sig, hon är livrädd för den. Den har hon dragit av sig typ fem gånger redan. Hon ska ha den i en vecka ungefär. Och hon behöver ha den för när hon drar bort den så är hon där och slickar, inte bra. Veterinärerna igår var verkligen jättebra iaf :) När vi kom hem igår och så var hon helt groggy, benen bara vek sig och hon ramlade omkull hela tiden så jag fick hjälpa henne upp. Men nu är hon så pigg så :)

 

Snart ska jag iväg och jobba, eller gå brevid rättare sagt. Ska bort vid två. Hoppas det går bra. Funderar på att försöka dra(!) med mig min andra halva på en promenad kanske. Vet att han inte är så pigg på dfet men försöka kan man ju ;D 

 

Kiss&Love Lina! ♥


Kittiekat

Heej. Nu ska jag gå bort och hämta Molly hos veterinären. Hoppas kastreringen gått bra nu bara! De frågade om vi ville ID-märka henne också och vi sa att det kanske var lika bra, nu när hon ändå är nersövd. Hon är ju visserligen innerkatt men så småningom låter vi väl henne vara utekatt. "Ifall hon skulle hoppa ut genom fönstret eller nåt är det ju bra med en ID-märkning" sa veterinären. Och det är ju bra. Hon skulle inte komma så långt iofs i och med att vi har bursprång men :P

 

Antar att hon inte kommer må så bra nu på ett par dagar :/ Lilla tuffsan.. Men nu måste jag kila bort och hämta henne! Byebye. 

 

Kiss&Love Lina! ♥


Trosdag? Nee, torsdag

Heeej. Oooh nu toksnöar det igen. Varför de? Kunde det inte bara ha fortsatt vara så fint under hela dagen som det var imorse. Tråkigt. Usch har mått piss idag. Imorse mådde jag jättedåligt, men gick iväg till skolan ändå, hade lab så. Men nu mår jag lite bättre. Jag känner inte alls för nånting just nu. Jag vill helst bara lägga mig och sova.. ett bra dag, helst några veckor. Tänk om man kunde få göra nåt helt annat ett tag.. Resa nånstans kanske? Dagarna bara går och gåår, känns liksom inte att man gör nåt vettigt. Visst så pluggar jag och det går bra, tentorna är avklarade än så länge osv men.. Dagarna bara går som sagt. Nån som förstår vad jag menar?

 

Kanske bara är jag som inte vaknat på rätt sida imorse.. kan vara så. 

 

Men men, bra är iaf att dom ringde från jobbet och ville jag skulle börja gå brevid på lördag :) Vet ännu inte om det kommer bli nåt i sommar men jag hoppas det. Tror att jag kommer får jobba lite nu under veckorna och på helgerna iaf, om det går bra på lördag vill säga :) 

 

Ne nu ska jag kliva in och ta en varm härlig dusch. Först ska jag ge Molly en stor skål med tonfisk som hon älskar, för senare ikväll sen och tills imorrn måste hon fasta, hon får inte äta nåt efter klockan tio ikväll, för imorrn är det dags för ett besök hos veterinären. Usch ser inte alls fram emot det :/ Håller tummarna för att det ska gå bra imorrn, trots att det är fredag den 13:e.. 

 

Kiss&Love Lina! ♥


I want to work, work, work

God Morgon allesammans. Har precis smugit ur sängen, försökte vara så tyst som möjligt så jag inte skulle väcka Rasmus (inte så lätt i en liten etta). Vi tänkte sova ut lite idag, klockan är ställd på nio men jag vaknade ändå typ kvart över sju. Försökte somna om men slutade ändå med att jag slog på Vakna med the voice. Men Rasmus sover iaf så jag får fortfarande smyga lite. 

 

Arbetsmässan igår var väl inte direkt nåt att ha, inte när man har två år kvar iaf. Bättre att gå dit när man börjar närma sig slutet av sin utbildning. Känns så avlägset nu. Efter det blev det en mysig fika på Linné med Mathilda och Lorina, roligt och träffa dom igen! Och Sanna förstås :) Så himla fint på Linné. Sanna och jag hittade en pärlbutik som vi blev alldeles tossiga i. Vi ska gå dit igen när vi planerat hur alla våra armband och halsband ska se ut som vi ville göra ;) Den butiken kan jag verkligen rekomendera att titta förbi om man strosar runt på Linné. Kommer dock inte ihåg vad den heter, kanske bara Pärlbutiken. 

 

Sen åkte vi hem och kl sex hade jag en arbetsintervju. Jag ringde i förrgår på ett jobb som personlig assistent och igår var jag där och pratade lite med dom. De skulle höra av sig. De gillade mig iaf och de behövde nån som kunde jobba i sommar och lite helger och så, perfekt! Så jag hoppas att de hör av sig och vill att jag ska jobba där! 

 

Jaja, idag är det inläsningdag så Sanna och jag ska sitta i studierummet och plugga sen. Men innan det och efter att Rasmus har vaknat så tänker jag dra med honom på en promenad! :) Om jag lyckas :P 

 

(Och enligt Madde (kuriren) iaf, btw, så var björnen i Svartå tydligen ingen björn utan en stor hund. Bara hoppas på att det är sant! :) )

 

Kiss&Love Lina! ♥ 

 


Laundrydayisittoday

Godmorgon! Sitter här med mitt morgonkaffe och håller på och tvättar, gör snyggt i garderoben, slänger undan massa tjocka tråkiga tröjor och in med annat fint som legat i låda över vintern :) Har även suttit och kollat igenom massa gamla bilder nu på morgonen, i album sen vi var små. Håller på och letar efter ett bra foto till min syrras studentskylt ;D Kommer bli så bra! Tyvärr finns det inte så många bilder kvar, många är borta, finns typ inte en enda bild kvar som våran mamma är med på, är så jääääävla arg för det bara. Det här är från Annas och mitt album också, våra "babyalbum" eller var man ska kalla det.. aja sturnt samma, finns ändå som tur är en hel del på anna att välja mellan :) Anna var så sjuuukt söt när hon var liten :D Haha. Så goo. Hade så goa tjocka kinder och sånt ruffstuff till hår. Nu har jag hittat många bilder att välja mellan ;D 

 

Jag på första bilden och Anna som påskkäring! ;)  

 

Senare idag ska jag till skolan, dock inga föreläsningar eller nåt utan på ALARM, en arbetsmarknadsdag. Åker upp till halv ett eller nåt, sen ska Sanna och jag träffa Lorina och Mathilda över en fika :) Ska bli mysigt! Och senare ikväll ska jag iväg, aah berättar mer om det imorrn. Rasmus har tenta nu, hoppas det går bra. Han kommer nog snart. Och min katt är heltossig. Springer runt och gömmer sig i IKEApåsen som jag bär tvätt i. Så sör när hon ligger där i, och när hon blir trött efter hon busat en stund går hon in där och lägger sig och sover ;) Lite rädd att hon ska trassla in sig där bara, så den åker in i garderoben sen när jag tvättat klart :P 

 

Kiss&Love Lina! ♥


Sunday night, always delight

Godkväll! Rasmus och jag har precis spenderat lite tid framför Wipe out på femman, samtidigt som vi i pauserna har kollat på Mia & Klara. Så himla bra! Och nu är det visst Sanningens ögonblick. Tror minsann att vi ska ta och titta på det också. Sen blire sova :) 

 

Rasmus snackade lite med sin mamma för en stund sen och hon berättade att det var jättemånga som har sett BJÖRN nere i Svartå. Fytusan va läskigt. Letar antagligen efter käk. Inne bland husen. Jag skulle inte våga gå ut. Fy va läskigt. Det var folk som hade sett björnen på flera olika ställen, som sagt, mitt bland husen! Stanna inne för guds skull! Hoppas den drar sig tillbaks i ide ett tag till men det lär den väl inte göra. Uuuusch. Hoppas den inte tar sig till Degerfors, hoppas den vänder tillbaka till skogen isället. 

 

Kiss&Love Lina!  ♥

 


This is just the way i am.

Godmorgon. Sitter här med mitt morgonkaffe. Här snöar det för fullt, tråkigt. Fast allt blir bara slask. Jag som inte trodde det skulle snöa nåt mer. I natt har jag sovit jättedåligt. Legat och vridit och vänt på mig hela natten. Vaknade av ett ryck (ni vet när man drömmer nåt otäckt och vaknar av att man går nerför ett stup eller nåt. Nu var det nån som ringde till mig, som kom från örebro och frågade efter marie plosjö (?) och sen ett skrik i telefonen.. då vaknade jag) och efter det rycket kunde jag inte somna om. Låg och tänkte på jobb, skolan, hur framtiden kommer att se ut blablabla.. kunde liksom inte släppa allt. Till slut var jag tvungen att gå upp en stund och då märkte jag att dörren var upplåst. Det kunde jag ju ha listat ut innan nästan.. i stort sett varje dörren råkat ha varit upplåst (gillar inte när den är det på natten, det måste vara låst) så har vi båda sovit jättedåligt. Så jag anser att det var därför det var en dålig natt ;) Rasmus har nämligen inte heller sovit bra inatt. Konstigt, eller hur? ;)

 

Idag blir det en pluggdag, liksom igår. Igår var rasmus borta hela dagen nästan, från nio på morgnonen till sex på kvällen typ. Han var hos Crisse och pluggade. Jag satte mig en stund då också, sen drog jag in till stan och köpte lite nya träningskläder och sen gick och tränade, så skönt. Var där en timme drygt. Fortsatte sedan att plugga, jag vet riktigt boring är jag, sen när rasmus kom hem så tog vi en promenad. Det är så himla fint här ute. Så fräscha byggnader överallt. Sen gick vi hem och gjorde varma mackor med ananas på och kollade på melodifesivalen =) Nej, nu ska jag sätta mig och läsa. Fixade tentan som jag hade förrförra måndagen btw! :D Trodde faktist inte det. Skönt. 

 

Kiss&Love Lina! ♥ 


Har du en bulle i ugnen eller?

Här är det bullbak som gäller :D Jäklar vad goda dom ser ut att bli, en plåt är färdig men på tok för varm! Ska se hur de andra ser ut! 

Kittielove

Heej! Allt bra? Här är det bara bra. Så trist väder bara. Vill att det ska vara fint och soligt ute så man kan ta sköna promenader. Idag blir det inget speciellt, ska sätta mig och plugga lite snart. Var på en föreläsning förut mellan 9-11 ungefär men annars har det inte hänt så mkt i våra liv =) Har ringt till en djurklinik och bokat tid för kastrering på mollygumman. Ska dit nästa fredag med henne. Lilla tuffsan, vill egentligen inte kastrera henne.. varken jag eller rasmus, men vi kom fram till att det är nog bäst. Först tänkte vi att hon skulle få gå på p-piller, men har läst att det inte är så bra för dom att göra för länge. Det finns anledning att göra det om man planerar en parning senare, men det är väl inte nåt vi planerat direkt. Jag menar, hon är innekatt, hade vi bott bättre så hade hon fått vara ute, men det går liksom inte när man bor på 6:e våningen :P Och vi kommer antagligen bo så här i några år, det är väl först när vi flyttar tills hus som vi kommer låta henne vara ute. Så hon kommer ändå inte kunna para sig med nån och då är det bara "taskigt". Löper dom så vill dom ju para sig med nån, annars mår dom inte bra. Så vi kom iaf fram till att det bästa är att kastrera henne. Men det känns ändå inte helt rätt.. men men. 

 

Annars idag, förtuom plugga, så ska vi åka in till stan en sväng tror jag. Gå in på systemet, rasmus har fortfarande inte varit där sen han fyllde ;) Inte för att vi ska göra nåt speciellt i helgen men, just för att han får gå dit, det är ju det stora med att man fyllt 20 :P Vi ska bara vara hemma ikväll och ta det lugnt tror jag. Kolla let's dance kanske, har inte gjort det på flera veckor, har ingen aning om vilka som åkt ut? Aja trevlig fredag! =) 

 

 Kiss&Love Lina! ♥


Right round

Godmorgon mina vänner. Här är allt bra, förtuom med min lilla prinsessa. Katten mår inte bra, vet inte vad det är. Gav henne mer avmaskningmedel igår, för det var precis så hon blev sist. Men hon är fortfarnade gnällig och man ser att hon har ont. Sist verkade det väldigt fort, nästan på en gång. Men men det blir väl bättre under dagen hoppas jag. Har knappt sovit nåt inatt eftersom hon har jamat hela tiden och bara klängt på oss. Min lilla snutta, men nu ligger hon iaf i knät på mig och sover. Hoppas det blir bättre, kan ju vara nåt annat också, men vad det vet jag inte. Kan hon ha blivit könsmogen? Jamar, ginder sig på golvet osv.. hon trycker ner ryggen/rumpan mot golvet liksom.. fast hon ser ut att ha jätteont, himlar med ögonen, svansen darrar. Ibland alltså, inte riktigt hela tiden. Får höra runt lite. 

 

Annars idag är jag ledig från skolan, så sanna kommer hit sen och vi ska sitta med labrapporten igen. För övrigt idag ska jag inte göra nåt speciellt, håller på och tvättar lite nu så måste bort till tvättstugan snart. Ska nog ta en promenad sen också. Igår hände det inte så mkt, skola sen sova lite (var grymt trött) och sen träna. 

 

Får se om vi får besök ikväll av Rasmus bror och hans fru, de har varit på smekmånad i två veckor i thailand. De åkte från landvetter så de kommer ev förbi, kanske stannar över natten :) 

 

Kiss&Love Lina! ♥


Grattis Rasmus på 20-årsdagen

Heeej! Idag är Rasmus stora dag, han fyller 20 idag! GRATTIS ÄLSKLING! Det firar vi idag med en mysig hemmakväll med ben&jerrys, vindruvor, kex&ost, sushi, chips&dip och lite sånt mys ni vet ;D Han ska få en helmysig kväll. I helgen var vi som sagt i degerfors/svartå. Jättebra helg. I fredags var jag ute på wickan och slog klackarna(!) i taket med linnea och stoffe! Riktigt kul kväll, fast det var knöfullt med folk verkligen, man kom knappt ut. 

 

Lördagsmorgonen kom Rasmus och hämtade mig hos min mamma, vi åkte och handlade lite på systemet fast eftersom det inte öppnade förrän tio och klockan var bara typ halv tio när rasmus kom så åkte vi ner till degernäs och gick runt lite på isen! Sen åkte vi till Svartå och ut även där på isen, den gången på crossen ;D Så himla kul! Och han brände på som bara deeeeeen, jäklar vad fort det gick! Så fint väder också! =) Vi stannade till ute vid en ö och käkade lite choklad ;D Sen hem till Rasmus igen och åt maat, jättegod tårta, väldigt gammalt recept som hans mamma gjorde. Varm sockerkaksbotten, kall glass och ovanpå det varm maräng :) Han fick massa fina presenter! En resväska, en skämma-bort-rasmusdag med hans syskon, en klocka av mig osv. Massa fint. Och en tipsrad, som han vann typ 430 kr på ;) På kvällen åkte vi in till degerfors igen, först upp till svanberg där också lax och jack var. Sen började dom prata om vi inte skulle dra upp till burra. rasmus ville inte det, han tyckte vi skulle stanna kvar hos svanberg, men de lyckades övertala honom, och tur det för det var överraskningsfest för Rasmus där! :D Massa med folk, jättekul! Han fick presenter och alla sjöng för honom! Han hade ingen aning ju, så himla roligt, massa gamla kompisar till honom! Så vi stannade där hela kvällen. 

 

Vaknade upp, något bakis dagen efter, fick skjuts ner till svartå igen och åkte hem till göteborg så vi var här vid sex ungefär =) 

 

Nu ska jag städa lite här hemma och göra fint och mysigt, göra irodning allt. Kiss&Love Lina! ♥


RSS 2.0