never ending story

Goooomoorron. Allt bra? Här är det finfint. Anna och jag sitter och äter frukost och snackar och skrattar om gårdagen ;D Vi var ute igår. Kvällen började med att vi gjorde tacopaj och drack lite vin. Sen kom alex hit och vi satt och spelade Alias, haha rätt kul! Sen drog anna och jag in till stan och mötte upp sofia, vidare till chez amis. Där vare riktigt trevligt, lagomt med folk =) Hamnade vid ett bord med massa roliga killar som flörtade med anna o sofia hela kvällen :P Rasmus och Alex droppade in där en stund men de stannade inte så länge. Vi hamnade iaf till slut på Bryggeriet. Igen :P Där var det också några killar som hängde efter dom hela kvällen, haha. "Men har ni druckit upp nu så vi kan dansa" Anna och Sofia i kör: "Neeeeej". Dom var knepiga :P

  

 

Annars igår var vi på stan och så. Hittade snyyggaste, tuffaste klänningen någonsin. Tänk er Lets dance. Där har ni det. Så ser den ut. Nemen seriöst den är skittuff. Knallblå/ljusblå och fuull med paljetter ;D Hittade den på Beyond retro inne på Topshop.

 

Torsdagskvällen ägnade vi hela kvällen åt att försöka få i Molly en avmaskningstablett. Innan det betedde hon sig jättekonstigt ett par dagar. Jamade heela tiden och åmade sig på golvet och tryckte ner kroppen på ett jättekonstigt sätt. Så vi förstog att det var nåt och vi visste ju att vi inte hade gett henne några avmaskn tabl. Usch man känner sig så hemsk när man håller i henne och liksom får tvinga i henne. Det gick inte, hon spottade bara ut den hela tiden och skrek av rädsla. Hemskt. Sen kom vi på att hon gillar gullbrandsost ;D Tjocka lilla gumman, haha så vi tryckte ner den i en bit och den gick hon faktist på. Vi provade med fisk och allt annat vi kunde komma på men när det kom till osten så gick det äntligen :P Och mkt riktigt det var mask, om ni förstår vad jag menar. Usch va äckligt men nu vet vi det iaf. Rätt skönt för då vet man att det inte är något annat. 

 

Nu ska vi göra oss iordning och åka in till stan och ta en fika tror jag =) Byebye! 

 

Kiss&Love Lina! ♥


Kommentarer
Postat av: anna

jaa, vill tillbaka redan nu :( va jätteledsen när ja klev på tåget även om du kommer hit nästa helg. haha

2009-02-22 @ 19:49:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0