Valborgsmässoafton

Godkväll till valborgsmässoaftonen! Är precis hemkommen från Cortegéen (Calmers som bygger ca 60 vagnar och åker runt med längs avenyn), lite kul! Många roliga teman! Öppnade precis en flaska mousserande och gör oss iordning lite grand för att sedan dra upp till Chalmers vid Johanneberg på Festu (stort "kalas") ca 7000 pers. Tror Sahara Hotnights spelar där också, hoppas det! 

 

Annars idag blev det lite tentaplugg och sen fick vi oväntat besök av Folke och Bea som är Rasmus kompisar som har sommarstuga ute vid deras. Riktigt kul, vi tog en biltur upp till Ramberget och satt där och glassade ett tag! Förhoppningsvis så får vi med oss dom ut till stugan imorrn också! =) Funkar alltid med lite övertalning ;) 

 

Aja måste börja sminka mig lite nu, ha en trevlig kväll och ta det lugnt! =) 

 

Kiss&Love Lina! ♥


Tentaplugg i sommarvädret

Finns det något värre än att tentaplugga när det är så här underbart fint väder? Jo klart att det gör men det är verkligen inte lätt alltså. Så himla otaggad till och sitta hemma intryckt i lilla lägenheten med böckerna uppslagna när det är skinande sol ute. Sen har man också som renast och finast i hemmet strax innan tenta. Varför? Jo för att man kommer på tusen grejer att göra när man sitter där. Städa, damma, diska, skura badrummet, fönstren är skitiga, slänga och rensa i pärmar osv osv. Allt som går att göra. Men det är bara att sätta sig igen, undrar vad jag kommer på att jag måste göra denna gång? 

 

Igår tog Rasmus och jag en cykeltur upp på Ramberget, inte alls långt härifrån över stora vägen bara (vi ser berget från vårt fönster). Åh så fin utsikt där uppe. Ljummen luft. Solnedgången. Så vackert =) 

 

  

 

Vägen upp dit är så himla fin dessutom, som ni ser. Kiellers park åker man igenom. 

 

Kiss&Love Lina! ♥


Can't forget to breath slow ♥

Tur att jag har Dig älskling som förgyller mina dagar.
  
 
 
 
 
Kiss&Love Lina! ♥

When I see you I run out of words to say

Godkväll. Rasmus är nere och mekar med vår vespa som vi ska köra runt på i sommar. Var just nere och hjälpte honom lite, den är på väg att starta nu snart men den tänder inte riktigt. Men det löser han, det vet jag =) Stannade bara en stund, var tvungen att gå upp sen, mår så himla illa. Trodde jag skulle kräkas där nere. Men än så länge ligger det kvar och lurar i magen. Har känt så här i flera dagar nu; ont i huvudet, förkyld och mår illa. Antar att det är allergin, eller förkylning som fortfarande sitter kvar. 

 

Idag var jag till skolan en stund, fick lite respons på en text som jag skrivit. Väldigt bra faktist. Man kan ju tycka och tro att hjälp från svenska institutionen bara är till för de som inte kan svenska ordentligt men även för mig tex, som skriver bra och rätt kan ha mycket nytta av lite respons. Lite vad man kan tänka på, andra sätt att uttrycka sig osv. Annars idag har jag försökt plugga och läsa så mycket jag orkat men har mest bara sovit. Har inte orkat. 

 

Jobbade i söndags, eller gick brevid. Gick jättebra och fick en massa pass i sommar! Skitbra! Jätteglad för det, skönt att det löst sig med jobb. Dock inte för Rasmus ännu, det är svårt att få här. Men hoppas att han får nåt han också, nåt iaf. 

 

Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig tror jag. Ha det så bra! 

 

Kiss&Love Lina! ♥


Qualitytime med Linnea =)

Hejhej. I helgen har jag som sagt haft besök utav Linnea, vilket var helt underbart roligt =) Det är så roligt att få besök, speciellt när det är utav ens bästa vän. Vad har vi gjort? Joo, jag mötte upp en trött (hon hade suttit brevid ett gäng fjortisar på tåget vilket är lika med att man får öronen söndergnagade inifrån typ) och supersomrig Linnea på centralen på torsdag eftermiddag. Åkte hem hiit, lämnade tunga väskan och åkte tillbaka in till stan igen. Tog en runda och sen handlade vi på coop på avenyn, där dom hade coooolaste kundvagnarna, lovar, jag måste visa bild nån gång men de finns på Linneas kamera. Klart man tar bild på coola kundvagnar ;) Vi gjorde en alldeles för sen middag efter en promenad/djup pratstund vid vattnet :P Till mat blev det kyckling, pommes, sallad och supergott bröd som köptes i kilopris. Sen slocknade vi. 

 

Fredagsmorgonen bjöd på strålande sol så vi hoppade ur sängarna och Linnea ville hänga med mig till skolan på en föreläsning om fortplanting. Jäkla rolig föreläsning faktist dessutom. Vi hade kul åt den i efterhand också :P Sen hem hit, lämnade min FASS som vi fick utav skolan (sjukt stor, mer än 3000 sidor) och gjorde iordning några mackor och tog oss in till stan igen =) Där gick vi runt och vi handlade bla regnjacka, tutt-tejp, the-best-kisser-in-the-worldpastiller, knallrosa kjol. och en hel del till =) Sen satte vi oss i.. vad heter det nu igen? Vet att det har ett namn.. Bältesspännarparken eller nåt sånt kul =) Utanför trädgårdsföreningen iaf på gräsmatta med massa härligt folk omkring oss. Efter att vi suttit där i en timme eller nåt kom det fram ett gäng killar + en ko i mitten, en man i kodräkt alltså. Vi gissade på svensexa. De ville iaf att vi skulle klippa av en utav ringarna de hade ritat på hans kodräkt och lägga en peng vid magen på honom ;D Klart vi gjorde det, Linnea klippte ett hål i rumpan på honom + att hon nästan tog kallingarna också! =) 

 

   

 

Resten av dagen bjöd på afterwork med Melad, Lena och Rezarta. Vi möttes upp utanför Lounge, gick in och vände (på tok för mkt folk) och gick istället till grannstället Nivå. Där bjöds det på tacobuffe, billig öl och inte alls lika mkt folk + en massa snusk. Kul =) Dit går vi igen!  

 

  

 

Sen tog vi bussen ut till Melad och youtubade massa roliga klipp. Vi rökte vattenpipa och satt och snackade hela kvällen, eller tills klockan halv tolv rättare sagt, för det var då vi gick ut till bussen =) Konstigt nog var vi ruskigt trötta och ville bara hem till våra sängar =) Så fick det bli! 

 

   

 

Idag vaknade vi av solen igen, käkade lite frulle och stack in till centralen och där vinkade jag av Linnea som skulle till Trollhättan =) Sorgligt och skiljas men vi ses ju snart igen =) Efter det cyklade Rasmus och jag ut till Sannegårdshamnen och satte oss och solade. Vad jag inte visste var att huden kokade på mig och när jag kom hem hade jag stora blåsor på ansikte, hals och bröst. Kul kul att man har så rolig hud som inte tål nååååånting. Såg inte klok ut men tack gode Gud för Aloe vera. Nu har blåsorna försvunnit iaf, nu är jag bara illröd. Bättre det iaf :P Jag är van. Tappade lusten till allt efter det, jag som hade tänkt ha en riktigt effektiv pluggdag men så har det inte riktigt blivit. Grinade en skvätt i sängen istället och började städa. Så nu har vi ett nästan helt rent hem men inte har jag lärt mig nåt just. Braa bra, och imorrn ska jag jobba så inte mkt plugg där heller. Får sitta på kvällen. 

 

Så, det var allt för mig tror jag! Hoppas ni haft en bra helg, och ikväll också för den delen. Jag ska svulla chips/dip när Rasmus kommer hem med det. Han har varit hos Crisse och pluggat idag. Kommer väl snart =) 

 

Kiss&Love Lina! ♥ 


I wanna wake up where you are

Hallo igen. Usch, har blivit riktigt snoooorförkyld, bokstavligt talat. Både allergin och en förkylning tippar jag på att det är. Men jag har kurerat hela dagen lång nästan (förutom när jag följde med Rasmus upp till chalmers på johanneberg för ett tag sen och lyssnade på Lillasyster som hade spelning i öltältet där uppe nu inför cortegen, var dock bara kvar en halvtimme eller nåt) så jag är bättre imorrn hoppas jag. Det måste jag vara för imorrn kommer min älskade vän Linnea hit =) Hon stannar iallafall en natt, förhoppningsvis två. Ska bli så kul! Men nu ska snorfia hoppa i sängen. Eller ja, hoppa i sängen tänker jag faktist inte göra för det orkar jag inte utan jag syftade förstås på att lägga mig och sova =) Gonatt då! 

 

Kiss&Love Lina! ♥ 


Snooooooooooze

Vem är det som bestämmer att jag inte får snooza i mer än en timme? Det går inte att ställa på "larma om 10 minuter" eller vad det är (har aldrig varit så pigg att titta så noga vad det står) efter en timme. Då tycker NÅN att jag har snoozat tillräckligt länge. Dumt. Jag som älskar att snooza =) Seriöst, jag ställer klockan en timme innan jag måste gå. Det gör jag jämt. För det bästa som finns är väl ändå att få ligga kvar i sängen och veta att man inte behöver gå upp förrän om en timme? Detta betyder inte att jag är särskilt morgontrött. Jag skulle kunna gå upp på studs. Tror jag iaf =) Jodå, klart jag gör, om jag måste. 

 

Idag är jag free from school. Inga föreläsningar eller nåt. Så har suttit hela förmiddagen och försökt knepa ihop en skrivuppgift vi ska maila in imorrn om vad vi tycker och tänker om arbetet som receptarie, vad som är viktigt och sånt. Känns som vi redan har gjort detta? Och det har vi också, nästan. I början. Men det här var för och lära oss att skriva akademiskt. När jag är färdigt med detta så är det bara att sätta mig och plugga på allt det andra. Om muskler, hormoner, hur olika typer av vävnader ser ut och massa mer. Tur att det är intressant iaf. 

 

Kiss&Love Lina! ♥


I min helikopeter

God kväll. Gråtrist dag idag. Var iväg till skolan imorse på en datalab om muskler, sen direkt hem och la mig i sängen där Rasmus redan låg. Han mår inge bra och inte jag heller. Har en sån fruktansvärd huvudvärk och Rasmus kräktes inatt. Fast det var ingen fara, ingen magsjuka eller nåt, för då hade jag inte gått iväg till skolan förstås. Vet inte vad det var riktigt, men nu mår han bättre iaf och jag känner ingenting. Vi är bara oerhört trötta så vi har typ bara sovit i varandras armar idag :) Nu snart är det dags för Desperate Housewives och denna gång behöver jag inte oroa mig över prioritering av Desperate Housewives/Andra Avenyn för Andra Avenyn har jag redan sett :) 

 

Mollygumman älskar överbliven gröt :) 

 

Bortglömd men återfunnen låt: Goo Goo dolls - Slide 

Så underbar låt. Vet inte vad den påminner mig om men det är nästan så att det slår slint i hjärtat på mig och det är liite svårare att andas. Varför då? 

 

Kiss&Love Lina! ♥ 


Glassbilen

Dagens Rasmus: 

-"Vad är det du drömmer om?" 

-"Kapa en glassbil, åka rätt ut i skogen och äta upp hela glassbilen. Det är nånting man vill bocka av innan man dör." 

Fast det här är förstås ett citat av Örjan Lax. Men det hade lika gärna kunnat varit Rasmus som sa så. Haha, så jäkla bra =) 

 

Trevlig kväll! Själv har jag bakat bullar. Roligare kväll får man leta efter. Har verkligen haft noll och göra idag, förutom och plugga. Men nu har iaf Rasmus kommit hem.

 

Kiss&Love Lina! ♥


Tänk er en solsemester

Heej. Åh sitter och kollar på resor.. skulle så himla gärna vilja åka nånstans. Tänk vad skönt. Skulle vilja åka i höst. Eller helst nu i vår förstås, typ på en gång men jag inser att det inte riktigt går :P Men i höst kanske? =) Kommer samtidigt och tänka på våran studentresa till Turkiet. Fasen va roligt vi hade det! Jag, Linnea, Malin och Erika sov på ett hotell medan resten av klassen (nästan iaf) sov på ett annat. Vårat var mycket bättre så jag är glad att vi hamnade där :) Linnea och jag hade det så hiiimla bra där nere, det kommer jag aldrig att glömma. Haha, som när vi solade topless på stranden och en vakt går förbi och tanken "shit, en vakt" slår mig och jag buttar på Linnea och vi täcker med händerna och ler lite fint. Haha, han skrattade åt oss! =) Inser nu också att mina bilder därifrån är borta. Alla mina bilder försvann när vår dator kraschade i höstas. Har lyckats få tillbaka en del men det mesta är borta =/ Men jag tror Linnea har dom, får höra med henne =) 

 

Kiss&Love Lina! ♥


Sola under klarblå himmel

Gomorron gomorron! Nu sticker vi bort till Sannegårdshamnen oss sätter och solar, tar med min fysiologi-anatomibok också så jag får nåt nyttigt gjort. 

 

Kiss&Love Lina! ♥


You made my day honey

Idag.. eller näe =) 
Detta är konst. 
 
Kiss&Love Lina! ♥

Love is in the air

Heeej. Blev överraskad idag. Av vem? Rasmus! Och det var en glaaaad överraskning. Han var hemma, häär hemma, när jag kom hem från skolan :) Gissa om jag hoppade på honom och kramade och pussade på honom. Fastän det bara var två dagar sen vi sågs :P Men han lurade mig, pratade med honom under dagen och frågade om han inte kunde komma hem snart. "Naaae, blir nog inte förrän på lördag eller söndag tror jag tyvärr". "...hopp" sa jag. Alla vet att jag tycker det är sjuukt trist och vara själv. Speciellt här.Han hade bokat biljett igår redan och var här typ 10 imorse. Bara dryga timmen efter jag gick till skolan. Och jag var ju inte den som skyndade mig hem idag heller direkt, var nog inte hemma förrän fyra tror jag. Var i skolan till halv tre typ och sen gick jag till studentbokhandeln och kollade en bok sen vidare till apoteket och köpte allergidämpande. Björkarna börjar slå ut här nere så jag kände på en gång jag kom ner hit hur allergin började krypa fram. Men seen iaf så kom jag äntligen hem, och då var Rasmus hemma som sagt :) Skönt och slippa sova själv inatt! ;)

 

Haha oj vilken gammal bild jag hittade. 

 

Kiss&Love Lina! ♥


AA vs. DH

"I don't care if Monday's blue
Tuesday's grey and Wednesday too
Thursday I don't care about you
It's Friday I'm in love"

 

Gissa vad jag ska göra nu? :) Andra avenyn såklart. Synd bara jag missar Desperate housewives men det tar jag igen vid reprisen. Ska kolla andra avsnittet av DH sen. Tänk att jag föredrar AA framför DH. Trodde jag inte. Fast det är bara för att det inte gick att titta på AA på nätet idag. Annars hade jag lätt suttit bunkrad framför DH! :) Ska göra iordning en kopp med te också, köpte nytt förut eller två rättare sagt; blåbärste (rött te) och vaniljte (grönt te). Båda har jag hört ska vara riktigt goda. Ska nog prova blåbärsteet för det är koffeinfritt = bra såhär på kvällen :) 

 

Kiss&Love Lina! ♥

 


 

Update: Blev faktist att jag ångrade mig. Kollade bara några min av AA och bytte över till DH. Det var ju trots allt det 100:e avsnittet. Tvungen att se det ju! Så himla bra. NU; ett till! Föresten kan jag varmt rekomendera blåbärsteet :) 


Tisdag

Hejhej. Idag är det inte alls lika vackert väder som det varit den senaste veckan, fast det är väldigt varmt ute, 20 grader typ. Men men :) Ska ta mig en promenad bortåt Backaplan och handla lite tänkte jag, för kylen är alldeles tom. Det är bara det att jag är så fruktansvärt trött! Sjukt trött. Och varför är det så att man bara blir ännu tröttare av att sova en stund? :P Somnade en stund framför vänner och nu är jag bara sjukt mkt tröttare. Men det botar jag med en kvick promenad! Ciao Ciao. 

 

Kiss&Love Lina! ♥


GLAD PÅSK

Hej igen. Är nu hemma i Göteborg. Skönt faktist. Fast det var otroligt härligt att vara hemma i Degerfors över påsk. Lite längre också än vad jag brukar vara. En vanlig helg går så himla fort så det känns nästan onödigt att åka hem för det känns som om man inte hinner göra nåt ändå. Men den här helgen, ons-mån, var ju helt superskön :) Har hunnit med massor, men ändå inte allt tyvärr. Och vilket väder dessutom. När jag åkte från Göteborg i onsdags så regnade det här och ända sen dess har vädret varit helt underbart hemma ju. Solat och grillat och haft det så skönt. Läste ut en bok på tåget och läste i bak på den att den har filmatiserats och när jag stog och bläddrade lite bland dvdfilmer idag så hittade jag den(!) som på beställning! Då blev jag glad :) Hade tänkt se den ikväll men jag hamnade framför datorn visst. Och nu är klockan halv elva och jag börjar bli lite småsömnig faktist.  För övrigt berättade min brorson så stolt att han lärt sig cykla! (Detta berättade han under påskmiddagen hos min moor) Och så hann inte jag dit på söndagen eller måndagen och kolla när han cyklade. Då kände jag mig som en usel faster. Han får visa det för mig nästa gång jag kommer hem :) Han är världens sötaste! Andra ungar som är söta är Rasmus brorsbarn. Jösses vad vi lekte i lördags. Jag och Rasmus hängde med 6 ungar till lekparken och lekte hajen och kastade bajsskor (en foppatoffla som det var låtsatsbajs på) på varandra och snurrade i en sån där karusell. De snurrade så jag höll på att ramla av och det hade de ganska kul åt förstås :P Då snurrade dom ju bara ännu fortare ;D 

 

Anna leker på isen 

och jag leker i skogen.

Tre fina tjejer från lördagskvällen :)

Jag och Linnea i lördags

Rasmus och jag myser på en filt ute i skogen

 

Hoppas ni alla haft en bra påskhelg :)

 

Kiss&Love Lina! ♥


fast update

Heej. ska snart in till mina kusiner i karlskoga och grilla, pappa fyller år imorrn! heerlligt heerligt. igår var det en lugn och fin dag; pizzagodis svartå annas-goda-annanaskaka sovmorgon chips sola loka slappa med mera. I lördags var det påskmat hela dagen lång tills på kvällen då rasmus skjutsade mig till en fest i karlskoga där linnea, lisa, linnea mfl var :) skitrolig fest :) sen bev det statt! ikväll åker jag+molly hem.
 
måste kila nu, byebye. Kiss&Love Lina!

Grilldags

Heeeej. Befinner mig just nu på rivieran, 38 grader varmt. Skoja bara. Är i Degerfors of course. Men här är det också fint, dock inte 38 grader, om man inte står i duschen förstås. Sitter hos min pappa och gosilosar lite med Molly. Anna och mamma kommer snart hit, då ska vi grilla :D Så det är väl dags för mig att gå ut och försöka få igång grillen kanske. Pappa är inte hemma föresten, han är i säfsen, så jag har hela huuset för mig själv :) Inte fel. Rasmus är i Jönköping på Elmia (bilmässa) och kommer väl hem lite senare sen :) Tänkte också följa med dit ner, fast åka med Linnea, Stoffe och Lisa men jag struntade i det. Åkte till Lunedet med mamma och Anna istället och fikade och solade :) Så vi har nästan precis kommit hem därifrån. Så himla skönt och fint där ute, vid sjön. En kompis till mamma kom med sina två hundar också, så fina :) Anna och jag gick en runda bort till Knapped, där vi har varit med skolan på hajk för några år sen. I tvåan (gymnasiet) tror jag. Det btw var så himla roligt, hajken alltså. Kom på en massa tokiga grejer när vi gick där :) 
 
Kom hit i onsdags föresten, på eftermiddagen nån gång. Vi var inne hos Rasmus bror på kvällen och fikade och sen åkte vi hem till pappa. Igår åkte jag in till Karlskoga och mötte upp Linnea, Lisa och Linnea W :) Tog en fika och gick runt lite på stan. Sen gick jag ner till mitt gamla jobb och hälsade på Madde och Emelie. Där fick jag också lite fika ;D  Det blir mycket fika när man är hemma, det gillar jag ;) Så jag satt där och skvallrade en stund. Annars hände inte speciellt igårkväll, Rasmus var nere i svartå hos en kompis och kom inte hem förrän runt ett nån gång så jag somnade i pappas soffan med Molly på magen tror jag ;D 
 
Nee men nu borde jag nog sätta igång grillen tror jag. Ha en trevlig kväll! 
 

 
Kiss&Love Lina! ♥

Älskar Sia-collection

God Kväll. Nu börjar det precis bli mörkt ute. Härligt. Sitter och sneglar lite på hockeyn men ska nog se om det är nåt annat bra istället. Idag har jag varit i skolan en stund, mellan 9-11. Efter det stannade jag till i stan och hittade ett jättefint svart linne som jag bara var tvuungen att köpa :) Köpte även mammas eftertjatade pastellrosa ljus till hennes pastellrosa kök ;) Hon har så fint! Riktigt fint har hon :) Pratade nyss med mamma. Saknar henne så ibland, eller jämt rättare sagt. Så mycket att jag börjar gråta. Fast som tur är så går det aldrig så länge mellan gångerna vi ses, åker hem rätt så ofta så jag behöver inte gråta så mkt ;) ♥ 

 

Åh hittade så himla mycket fint idag på stan. Hittade alltså, köpte inte allt jag egentligen ville - tur det för då hade jag nog inte haft några pengar kvar. Älskar den här årstiden. Jag köpte faktist nya gardiner, gröna med rosa/vita blommor på. Satte precis upp dom och det blev så tjusigt! Blev till och med matchande servetter ;) 

 

Men som sagt, imorrn åker jag hem. Molly ska få vara hos min pappa. Rasmus kommer och hämtar mig och så lämnar vi Mollygumman där och sen åker vi in till Rasmus bror och hans fru och tittar på deras bilder från smekmånaden :) Hoppas det är fint väder i helgen för anna och jag har bestämt oss för att grilla nån kväll :) 

 

 

 

 

Kiss&Love Lina! ♥


Helgen

Heej. Här skiner solen för fullt och ändå sitter jag inne. Whooot? Jo faktist så städar jag och tvättar så det är därför jag håller mig inne. Lagade dessutom precis godaste fiskgratängen, mmm. Älskar fisk. Molly också. Hon fick nog hälften av all fisk :P 

 

Ullared var hur skoj som helst föresten. Så himla fint väder och trevligt sällskap ;D Fast det var väldigt mkt folk när vi kom dit, fanns inte en enda plats att ställa bilen på så ingen utav oss stog som vi fick. Vi åkte klockan åtta på morgonen och var hemma runt sex på kvällen. Efter det så bestämde vi att vi skulle ses hemma hos sanna och så blev det. Lite sent dock men :P Senare på kvällen åkte vi in till stan och gick till vårt Berså och slog klackarna i taket (ja näst intill)! Så himla roligt vi hade :) Efter lite nattmat på Max och sista bussen hem så slocknade jag rätt så snabbt måste jag säga. Tack för lördagen iaf :) 

 

   

  
 
Söndagen blev alltså en "vilodag" ;) Sov bort halva dagen men pallrade mig till sist upp och åkte in åt stan och handlade lite. Så gött och bara ligga i sängen och kolla på tv med en liten spinnande katt på magen. Hon kan också konsten att sova en heel dag. 

 

 

Och idag längtar jag bara tills det blir onsdag så jag får sätta mig på tåget hem. Min motivation till skolan har just nu lagt sig nånstans längs vägen tror jag. Dessutom så är det så himla himla tråkigt och vara själv här. Rasmus åkte föresten hem i lördags medan jag var i Ullared. Hemresan tog 5 timmar för honom, haha, stackarn. Tåget fastnade i Falköping och stog still där i 3 timmar och ingen fick gå av. Har jag nån gång nämnt att jag egentligen avskyr att åka med sj? Inte? Då säger jag det nu. Tusan i mig att det ska krångla varje gång man åker tåg. Okej, vissa resor går hur bra som helst och man sitter och tänker "guud va skönt det är och åka tåg". Men det är inte många gånger av alla gånger jag har åkt tåg. Aja nog om det :P

 

Nu måste jag fortsätta tvätta/städa. Kiss&Love Lina!


Ullared

God Morgon! Idag bär det som sagt av till Ullared, eller Gekås rättare sagt. Ska bli kul! Ikväll när vi kommit hem har vi även planerat att gå ut, får se hur det blir :) Fixade mina naglar igår också, det vart snyggt. Det blir liksom:

"Rasmus kan du öppna mjölkpaketet?" (visar mina nystajlade naglar)

"Rasmus kan du sätta upp mitt hår?" (visar återigen mina naglar)

"Rasmuuuuus, kan du knäppa den här knappen?" (ja, samma här)

Hur ska det bli ikväll när jag ska få på mig mina strumbyxor om vi ska ut och inte Rasmus är hemma? Vem ska jag visa naglarna för då? ;D

Ha en trevlig dag! 

 

 

 

 

Kiss&Love Lina! ♥


True colors

Hej. Idag är en grå dag. Minst. Supergrå skulle jag vilja säga. Inte alls nåt trevlig väder. Men det spelar inte så stor roll. För min del iaf. Bara det är fint imorrn, för då ska vi till uuuullareed. Haha, vilka pensionärer vi är. Vi är sex stycken och vi har bokat två bilar som vi ska hämta ikväll (som tur är som hyr vi bilar istället för en bussresa vilket sänker pensionärsvarningen en aning iaf). Det ska bli kul iaf :) 

 

Efter många om och men så gick vi efter skolan idag till premiäröppnandet av MAX vid (nya?gamla?stora?lilla?) ullevi och käkade. Det är tydligen en jättegrej att MAX öppnar här i Göteborg för det finns inte här, förutom i Allum eller vart det var. 

 

Jag läste det finaste inlägget hos Linnéa idag. Det handlade om vänskap. Jag är så tacksam att jag har dig som vän Linnéa. Jag gillade det du skrev om "delat badkar" ;D Håller verkligen med dig om allt du skriver. En riktig vän är guld värd ♥ 

 

Kiss&Love Lina! ♥


Day and night

Alltså vilket superduperfint väder det är idag. Synd bara att både jag och rasmus har sovit bort halva dagen typ. Han har blivit alldeles förkyld och krasslig så jag har varit "skensjuk" med honom idag, eller vad man ska säga. Han struntade i sista timmarna i skolan och så la vi oss och sov istället. Så jäkla gött. Men sen gick vi ut och satt på bryggorna en stund och solade. Jag som hade tänkt åka till IKEA idag. Får bli en annan dag istället, jag är hellre hemma med Rasmus, för han åker nämligen hem till svartå redan imorrnkväll. Så jag blir själv här ända tills på onsdag, då jag åker. Dom blir lediga över två veckor sammanlagt nu, medan vi har föreläsningar ända tills på torsdag och börjar igen på tisdagen. De har alltså föreläsningsfritt både nästa och nästnästa vecka. Behöver jag nämna att jag också vill läsa på chalmers ibland eller? Det hade inte suttit fel. Visst så kan väl jag också strunta i mina föreläsningar men man missar så himla mkt då. 

 

 

Kiss&Love Lina! ♥


Första april

God Morgon. Inser nu att jag inte riktigt var vaken vid mitt senaste inlägg. Måndag.. Det var ju tisdag igår :P Idag iaf är det onsdag och jag har en ledig dag. Vi har en frivillig tenta som vi får göra om vi vill idag kl 9, för att få vg i en liten 1,5 poängskurs. Jag struntar i den tentan. Tänkte sova ut ritkigt imorse men det gick inte riktigt. Som alla kanske vet så är det 1:a april idag och jooomen jag blev lite lurad imorse, det får jag väl erkänna. Rasmus ropade "Hallå. Men gud sover du fortfarande" och jag vaknar upp och tittar på klockan och ser att den visar halv tolv typ. Han hade alltså ställt om både min klocka på mobilen, väckarklockan och vanliga klockan. Men i själva verket så var klockan bara typ halv åtta, vilket jag kom fram till först efter några minuter :P Inte för att halv tolv är sådär fruktansvärt sent att vakna en dag man är ledig, men jag får altid sån "ångest" när jag sovit för länge. Speciellt när det är så fint väder. Tror jag ska ta mig ut på en promenad snart.
 
Kiss&Love Lina!

RSS 2.0